MATIĆ SKREĆE PAŽNJU: "Ovakav talenat nismo imali od Vidića i Ivanovića"

Novosti online

05. 04. 2024. u 18:37

Fudbaleri Uba takmiče se u Prvoj ligi Srbije, a proslavljeni as Čelsija, Mančester junajteda i reprezentacije Srbije Nemanja Matić izjavio je da u toj ekipi postoji jedan momak na koga treba obratiti pažnju.

МАТИЋ СКРЕЋЕ ПАЖЊУ: Овакав таленат нисмо имали од Видића и Ивановића

FOTO: Tanjug/AP

Matić dodaje da je u pitanju mladi Miodrag Pivaš za koga tvrdi da je na sjajnom putu.

 - Miodrag Pivaš je veliki talenat i ozbiljan potencijal. Ako ovako nastavi, očekuje ga put do reprezentacije. Po mom mišljenju, igrač sa ovakvim predispozicijama nije se pojavio još od Nemanje Vidića i Baneta Ivanovića. Kompletan igrač i vrhunski profesionalac - smatra Nemanja Matić.

Sam Pivaš je prezadovoljan tretmanom koji ima, i kako sam dodaje, nije očekivao da će biti tako.

 - Iskreno, nadao sam se da ću u ovoj polusezoni više igrati, ali nisam očekivao da ću ovako brzo da se ustalim u prvih jedanaest, pogotovo zato što imam samo 18 godina. Drago mi je što sam u klubu koji brine o mladim igračima i daje šansu svima koji se trude i dokazuju svakog dana - rekao je Miodrag Pivaš.

Miodrag Pivaš ima 18 godina, proteklog leta je stigao iz Austrije gde je proveo deo života, igra na poziciji štopera i zadnjeg veznog, a standardni je član mlađih reprezentativnih selekcija Srbije i Jedinstva za koji je ove sezone odigrao 16 utakmica.

BONUS VIDEO: Evrogol Milana Rodića, ovako je Zvezda uvećala prednost protiv IMT

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)