NARUŠAVA UGLED KLUBA: Čelnici Bešiktaša otpustili Delibaša jer ima profil na sajtu za upoznavanje

Novosti online

19. 02. 2024. u 15:15

ČELNICI Bešiktaša raskinuli su ugovor sa fudbalerom Emirhanom Delibašem zbog činjenice da ima otvoren profil na jednom sajtu za onlajn upoznavanje.

НАРУШАВА УГЛЕД КЛУБА: Челници Бешикташа отпустили Делибаша јер има профил на сајту за упознавање

Profimedia

 - Sa Emirhanom Delibašem smo se sporazumno rastali. Delibašu želimo uspeh u budućoj karijeri - stoji u kratkom klupskom saopštenju.

Svi vodeći turski mediji su objavili da su se čelnici "orlova" na taj potez odlučili jer je mladi 21-godišnji vezni fudbaler otvorio profil na sajtu koji služi za upoznavanje putem interneta, što po mišljenju ljudi iz Bešiktaša narušava ugled kluba.

Delibaš je ponikao u Bešiktašu, ali je za prvi tim odigrao samo jedan meč. Prošlu sezonu je proveo na pozajmici u Goztepeu, gde je odigrao samo dva meča i postigao jedan gol. Ove sezone je do otkaza bio deo prvog tima Bešiktaša, ali nije dobio priliku da zaigra ni u jednom takmičenju.

BONUS VIDEO: JOŠ JEDAN DEBITANT SE UPISAO U STRELCE: I Goh zatresao mrežu IMT-a

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024