VELIKO POJAČANJE ZA VOJVODINU: Štoper drugi put oblači dres kluba iz Novog Sada

Novosti online

01. 08. 2023. u 09:50

VOJVODINA je na prve dve zvanične utakmice u novoj sezoni primila sedam golova, ali to bi moglo da se promeni, s obzirom na to da je u klub iz Novog Sada stiglo veliko pojačanje.

ВЕЛИКО ПОЈАЧАЊЕ ЗА ВОЈВОДИНУ: Штопер други пут облачи дрес клуба из Новог Сада

Foto: EPA-EFE/OCTAVIO PASSOS

Kako prenosi "Sportski žurnal", dres "lala" će zadužiti Lazar Rosić kome će to biti drugi manadat na "Karađorđu". Koliko je dobar bio u prvom najbolje pokazuje podatak da je za 750.000 evra otišao u portugalsku Bragu.

Nakon toga igrao je za Nasional i Moreirense, da bi se potom preselio u Ujedinjene Arapske Emirate gde je nastupao za Kor Fakan. On je od 30. juna slobodan igrač, što je iskoristila Vojvodina i uspela da ga angažuje.

Rosić bi već danas trebalo zvanično da potpiše ugovor. Može se očekivati da odmah zaigra u prvoj postavi zbog iskustva koje je nakupio igrajući u inostranstvu.

Novosađani u četvrtak od 20 sati dočekuju Apoel u revanš meču kvalifikacija za Ligu konferencija. Prvi meč u Nikoziji okončan je rezultatom 2:1 za kiparski klub.

BONUS VIDEO: SLALOM ZA NAJLEPŠI GOL: Bukari za "petardu" Zvezde protiv Vojvodine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave