BUKARI NAJAVIO SPEKTAKL PROTIV FIORENTINE: Spremni smo za borbu sa najboljima

Tanjug

25. 07. 2023. u 13:43

Fudbaler Crvene zvezde Osman Bukari izjavio je da sa nestrpljenjem očekuje sutrašnji duel sa Fiorentinom, prenosi Sportklub.

БУКАРИ НАЈАВИО СПЕКТАКЛ ПРОТИВ ФИОРЕНТИНЕ: Спремни смо за борбу са најбољима

FOTO: M. Vukadinović

Crvena zvezda sutra od 20 časova na stadionu "Rajko Mitić" dočekuje Fiorentinu u okviru generalne probe pred start nove sezone.

"Sa nestrpljenjem očekujemo meč protiv Fiorentine, uželeli smo se fudbala na Marakani. Iako smo igrali protiv ekipe TSC, tribine su bile prazne. Znamo da nije isti osećaj kao kada je mnogo ljudi prisutno na stadionu. Priželjkujemo odličnu utakmicu, s obzirom na to da igramo protiv snažnog tima, koji dolazi iz jedne od najboljih liga u Evropi", istakao je Bukari.

Dodaje da bi voleo da puna Marakana dočeka početak sutrašnje utakmice.

"Iskoristio bih priliku da pozovem sve navijače da dođu u što većem broju na utakmicu protiv Fiorentine. Stalno razgovaramo u svlačionici kako će biti pun stadion, a to nas naročito raduje. Uželeli smo se mečeva na Marakani, kao i zvezdaši. Idemo po novu pobedu, njihova podrška će nam dati dodatnu snagu", zaključio je Bukari.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

TULIJUM LASER ODLIČAN IZBOR ZA LEČENJE: Najčešći uzrok urinarnih problema je uvećana prostata