BAJERN NIJE POKAZAO VELIČINU: Klub zabranio Kanu da prisustvuje proslavi titule

Novosti online

28. 05. 2023. u 08:44

BAJERN je veliki klub i tu nema dileme, ali Bavarci se nisu tako poneli kada je u pitanju legenda Oliver Kan.

БАЈЕРН НИЈЕ ПОКАЗАО ВЕЛИЧИНУ: Клуб забранио Кану да присуствује прослави титуле

EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS

Naime, legendarni golman koji je dobio otkaz na mestu direktora tima nije dobio dolzvolu da krene sa ekipom put Kelna. Tako mu je onemogućeno da prisustvuje proslavi titule u Bundesligi.

To je na Tviteru potvrdio Kan, iako su nemački mediji u prvi mah isticali da je u pitanju grip i da ga zbog toga nema na utakmici.

- Neverovatno! Veliki kompliment i čestitke momcima! Uvek sam vam govorio ovo. Uvek dajte sve od sebe do kraja i nikada ne odustajte. Neverovatno sam ponosan na vas i na ovo dostignuće! Voleo bih da mogu da slavim sa vama, ali nažalost ne mogu da budem sa vama danas jer mi je klub to zabranio. Jedva čekam sledeću sezonu! Nećemo osvojiti samo 12. uzastopnu titulu Bundeslige! - napisao je Kan.

Odmah su mediji reagovali na ovo, pa su kontaktirali slavnog čuvara mreže minhenskog velikana.

- Zabranjeno mi je iz kluba da putujem u Keln na utakmicu i da prisustvujem proslavi titule - rekao je Kan "Bildu".

Nakon toga se otvorio i "Skaj sportu".

- Bio je to najgori dan u mom životu, oduzeti mi priliku da slavim sa momcima - istakao je vidno razočarani 53-godišnjak iz Karlsruea.

Podsetimo, Bajern je do titule došao u nestvarnom poslednjem kolu Bundeslige. Borusija iz Dortmunda je imala sve u svojim rukama, ali je odigrala samo 2:2 protiv Majnca kod kuće, dok su Bavarci u finišu susreta savladali Keln (1:2).

BONUS VIDEO: Crvena zvezda je osvajač Kupa Srbije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)