PA, KAD JE FINALE KUPA BILO ZAKAZANO ZA 25. MAJ... Nesvakidašnja štafeta na "Marakani" prizvala u sećanje Dan mladosti (VIDEO)

Novosti online

25. 05. 2023. u 22:43

CRVENA zvezda i Čukarički sastali su se u četvrtak u finalu Kupa Srbije u fudbalu, a tokom drugog poluvremena desila se jedna neuobičajena scena.

ПА, КАД ЈЕ ФИНАЛЕ КУПА БИЛО ЗАКАЗАНО ЗА 25. МАЈ... Несвакидашња штафета на Маракани призвала у сећање Дан младости (ВИДЕО)

FOTO: FSS

Naime, u jednom trenutku je linijskom sudiji Miloju Milićeviću pukla zastavica za signaliziranje nedozvoljenih pozicija i prekršaja, pa je od četvrtog arbitra, Andrije Stojanovića, zatražio novu.

I, on mu je poslao, ali...

Do Milićevića je zastavica stigla na zanimljiv način: jedan drugom su je trojica fudbalera Crvene zvezde dodavala, sve dok nije, poput nekadašnje štafete za Dan mladosti (kada se u doba SFRJ, baš 25. maja slavio rođendan Josipa Broza Tita), ona uručena junaku priče - ovoga puta pomoćnom sudiji.

Evo i kako je to izgledalo:

 

Prenos utakmice Crvena zvezda - Čukarički u finalu Kupa Srbije možete uživo da pratite uz portal "Novosti".

Bonus video: VATRENO I PO KIŠI: Bakljada "delija" tokom finala Kupa Srbije u fudbalu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DULJAJ O DERBIJU U KOME NEĆE BITI AKTER: Ko ima moj broj molim ga da me ne zove tokom utakmice, igrači će znati šta treba da rade