UKRAJINAC ZGROZIO BRITANIJU: Ovo što je as Čelsija uradio u teretani izazvalo buru čak i u Americi (VIDEO)

Novosti online

25. 05. 2023. u 16:24

MIHAJLO Mudrik je kao zvezda prelaznog roka stigao zimus u Čelsi, ali ovih dana o njemu se priča kao o nezreloj ličnosti.

УКРАЈИНАЦ ЗГРОЗИО БРИТАНИЈУ: Ово што је ас Челсија урадио у теретани изазвало буру чак и у Америци (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Možda i ne čude takve reakcije, imajući u vidu šta je uradio u teretani.

On je, naime, snimio kako jedan deka vežba, a pritom je tom starijem čoveku donji deo trenerke malo spao.


Mudrik je, brže bolje, to objavio na Instagramu, pa su usledile brojne reči kritike u Velikoj Britaniji, jer je ismevao starijeg gospodina, ali je burnih reakcija bilo i "preko bare".


Jedan od najpoznatijih bodibildera na društvenim mrežama, Amerikanac Džoi Svol, kog milioni prate na TikToku, Instagramu, Jutjubu i Tviteru, rešio je da se obrati zvezdi ukrajinske reprezentacije i to na sledeći način:


- Dakle, video si tog čoveka u teretani, kako radi naporno, kako pokušava da bude bolji nego što je bio, angažovao je i trenera. Da, bio je u jednoj neprijatnoj situaciji, malo mu se video deo tela, a ti si odlučio "Hej, hajde da ja njega snimim, da to objavim na društvenim mrežama i da ga ismevam, a sve to da bih privukao pažnju na sebe". Stvarno?! Izvini na mom rečniku, ali šta j***** nije u redu s tobom?! A ti si profesionalni fudbaler. Igraš za Čelsi u Premijer ligi. Tako želiš da predstavljaš sebe i svoj tim? Da ti ispričam nešto od pre mesec dana. Video sam jednu ženu u istoj takvoj situaciji. Prišao sam joj i veoma diskretno rekao "Izvinite, gospođo...", ukazao sam joj šta se desilo, a ona je podigla svoju trenerku i zahvalila mi se. Ne kažem da ti moraš da uradiš isto tako, ali bi bar trebalo da gledaš svoja posla, ili da kažeš treneru, pa neka mu trener pomogne. Ali, ono što ne treba da radiš, to je da snimaš takvu situaciju i objavljuješ onlajn, da milioni vide i ismevaju tog čoveka. Ti, kao profesionalni sportista, moraš da budeš bolji! - poručio je Svol.


A evo i kako je sve to izgledalo:

Bonus video: VELIKA FRKA NA MARAKANI: Ružne scene obeležile kraj 169. "večitog derbija"

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a