POTRESNI DOKUMENTARAC O BORBI SINIŠE MIHAJLOVIĆA SA OPAKOM BOLEŠĆU: Bilo je momenata kada se nije javljao ni deci

Novosti online

20. 02. 2023. u 17:46

DA je uspeo da pobedi opakog rivala, leukemiju, Siniša Mihajlović bi juče proslavio 54. rođendan. Povodom njegove borbe sa neravnopravnim protivnikom i rođendana koji nažalost nije dočekao TV kuća "DAZN" je napravila dokumentarni film sa pet polučasovnih epizoda u kojima je otkriveno sve ono što su u klubu proživljavali dok se strateg Bolonje borio sa opakom bolešću.

ПОТРЕСНИ ДОКУМЕНТАРАЦ О БОРБИ СИНИШЕ МИХАЈЛОВИЋА СА ОПАКОМ БОЛЕШЋУ: Било је момената када се није јављао ни деци

Foto: Nebojša Paraušić, Jutjub printskrin/Flag Nation, Vikipedija

Verovatno najpotresniji trenutak filma je bio poslednji Mihajlovićev govor. Iz sobe u bolnici "Sant Orsola" govorio je igračima sa suzama na licu.

- Bilo je trenutaka u kojima ne znam ni sam kako nisam poludeo. Nisam se javljao ni deci, jer nisam želeo da me vide tako umornog i slabog. Znate li šta sam radio u takvim trenucima? Gledao sam vaše utakmice. I bio sam ponosan - rekao je tada Mihajlović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024