"ŽAO MI JE IGRAČA!" Gordan Petrić o situaciji koja je zadesila Partizan (VIDEO)

Novosti online

13. 11. 2022. u 17:44

PARTIZAN je pobedom otišao na pauzu, a nakon poslednje utakmice u jesenjem delu prvenstva protiv Novog Pazara utiske je izneo trener crno-belih Gordan Petrić.

ЖАО МИ ЈЕ ИГРАЧА! Гордан Петрић о ситуацији која је задесила Партизан (ВИДЕО)

FOTO: M. Vukadinović

Klub iz Humske se revanširao današnjem rivalu. Ipak, stratega vicešampiona Srbije brine to što su se neki igrati povredili. Takođe, je dodao da je zadovoljniji nego pre tri dana posle meča sa Spartakom.

- Zadovoljniji sam iz prostog razloga zato što smo uzeli tri boda. Bolji smo bili danas nego protiv Spartaka. Mogli smo u prvom da damo još koji gol. Žao mi je što su se igrači stvarno istrošili, Rikardo se povredio, mali Terzić na treningu, Traore na zagrevanju... To je zamor materijala. Žao mi je što se to desilo, nisam hteo da se to desi jer su pružali maksimum u ova zadnja dva meseca. Dobro je što je odmor i što mogu da se oporave - rekao je Petrić za "TV Arena sport" odmah posle utakmice.

Nije sada želeo da analizira učinjeno u ovom delu sezone.

- Ne bih ja o tome da pričam sada. Biće priče ovih dana, da se ispričamo šta je bilo u ova tri meseca. Igrači su ti koji su sve ovo izneli - zaključio je trener Partizana.

 

Podsetimo, crno-beli za večitim rivalom zaostaju 10 bodova, a u ovih 19 kola su skupili 43.

BONUS VIDEO: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BEZ PROMENA: Julijan Nagelsman ostaje selektor Nemačke do kraja Svetskog prvenstva 2026.