BURAN, BURAN DERBI! Zvezda dobila Partizan, čarke na terenu, tribine gorele, šampionska trka otvorena!

D. N.

27. 02. 2022. u 19:59 >> 19:59

CRVENA zvezda je pobedila Partizan u burnom 166. večitom derbiju sa 2:0, a zahvaljujući golovima koje su postigli Ohi i Katai smanjila je prednost "večitog rivala", koji je i dalje vodeći tim Superlige Srbije, na dva boda.

БУРАН, БУРАН ДЕРБИ! Звезда добила Партизан, чарке на терену, трибине гореле, шампионска трка отворена!

Foto: M. Vukadinović

Iako su na "Marakani" najavljivali da će dati sve od sebe da na svom terenu pokažu da su bolji, nije bilo "zapaljivih" izjava. Sa pravom. Najpre, derbi je uvek priča za sebe, i u njemu se neretko dešavalo da se favorit oklizne, a s druge strane, Partizan je u poslednje vreme igrao impresivno, naročito na međunarodnoj sceni.

Pa opet, sam sudar različitih formacija (4-3-3 kada se o crveno-belima radi, odnosno gostujućih 4-2-3-1) bio je tek jedan od segmenata koji su odlučili ishod ovog okršaja "večitih". Uz sisteme igre, bila je važna i fudbalska orjentacija, a Partizan se odlučio da strpljivo čeka svoju šansu iz kontranapada i polu-kontri, dok se Zvezda oslonila na duge, pozicione napade.

I, iako su izabranici Dejana Stankovića taj veći posed lopte koristili da u uvodnih 20 minuta često budu u prilikama da ugroze suparnički gol, prvu veliku šansu imao je gost. Crno-beli su na sredini terena nadmudrili rivala, Rikardo Gomeš je izdržao duel i uputio loptu ka Kvinsiju Menigu koji je uspeo da se probije po levom krilu. Izašao je sam zađe pred Milana Borjana, ali je golman Zvezde nogama uspeo da zaustavi taj udarac sa leve strane, i to sa oko šest metara.

Od tog trenutka, Crvena zvezda je "dodala gas". Više nije dozvoljavala takve propuste u tranziciji, a na drugoj strani terena svoje pretnje sprovodila u delo.

Povela je u 30. minutu, posle centaršuta Rodića s levog krila. Katai je tada oprobao udarac glavom, probao da postigne gol pod prečku, a golman Popović je samo kratko odbio loptu. I, kako ju je praktično spustio ispred sebe, tu je pritrčalo najveće Zvezdino zimsko pojačanje, Ohi, i bez većih poteškoća zatresao mrežu - 1:0.

 

Samo 12 minuta kasnije bilo je 2:0. Posle auta s leve strane, odbrana Partizana nije najsrećnije reagovala. Lopta se prošetala kroz kazneni prostor crno-belih, Srnić je centrirao, Zdjelar probao da loptu izbaci, ali loše, pa je ona stigla pravo do Kataija koji je raspalio po njoj i zakucao je u mrežu.

Uz koškanje uz ivicu terena, koju je podstakla jedna sudijska odluka, a onda se sve pretvorilo u dvominutno komešanje, priveden je kraju prvi deo meča, a drugi je počeo sa tri izmene u Partizanovom sastavu. I, Marković, Jevotović i Živković, koji su zamenili Natha, Miletića i Meniga, doprineli su da, uz nešto rizičniji, daleko ofanzivniji nastup crno-belih, slika na terenu bude prilično drugačije u odnosu na prvo poluvreme.

 

Ipak, veći posed lopte nije sam po sebi donosio promenu rezultata, iako je Partizan konstantno pretio, a i bunio se na trenutak želeći penal zbog situacije prilikom lošeg Zvezdinog ispucavanja lopte, kada su crno-beli smatrali da je Eraković igrao rukom.

Igralo se, međutim, glavama na opasne načine, pa su se tako sudarali Rodić i Jevtović, onda saigrači, Katai i Pankov koji je Rodića morao da odmeni, ali navijače jedne i druge ekipe je više zanimalo ko će dati sledeći gol. Partizanove, jer bi im se ljubimci tako vratili u igru, a Zvezdine, kako bi se otklonila strepnja koja je narastala povećanim brojem ofanzivnih fudbalera gostiju. Ali, oni nisu doneli promenu rezultata, a pred kraj se broj crno-belih i smanjio, usled drugog žutog kartona za Zdjelara, u 88. minutu.

 

Na kraju, posle nekoliko novih čarki na terenu, uz velike bakljade navijača, ali i jedno paljenje stolica na južnoj tribini, uz brojne fudbalske duele na terenu i solidne pokušaje da se rezultat menja, semafor je i posle poslednjeg zvižduka sudije Jovanovića pokazivao isto ono što je pokazivao posle gola Kataija - 2:0 za Zvezdu, koja se vratila u šampionsku trku.

Superliga Srbije, 24. kolo - 166. večiti derbi

Crvena zvezda - Partizan 2:0 (2:0), strelci: Ohi u 30, Katai u 43. minutu

Stadion: "Rajko Mitić", gledalaca oko 40.000; Sudija: Srđan Jovanović; Žuti kartoni: Srnić, Kanga, Eraković, Ben - Zdjelar, Jojić, Jevtović; Crveni karton: Zdjelar (drugi žuti, u 86. minutu)

Crvena zvezda: Borjan, Pićini, Eraković, Dragović, Rodić (od 67. Rodić), Sanogo, Kanga (od 90. Motika), Ivanić, Katai (od 80. Ben), Srnić, Ohi (od 80. Pavkov)

Partizan: Popović, Miletić (od 46. Živković), Saničanin, Vujačić, Urošević, Zdjelar, Natho (od 46. Jevtović), Jojić, Jović, Menig (od 46. Marković), Rikardo (od 76. Milovanović)

KRAJ! Crvena zvezda - Partizan 2:0

94' - Partizan je izborio slobodan udarac na levom krilu, Živković je šutirao ali se Zvezda odbranila

91' - Igraće se još tri minuta.

90' - Ivanić u velikoj šansi, sam izbija pred golmana Partizana, ali mu brani Popović!

88' - Kanga je probao da iznenadi golmana Partizana, šutirajući u ugao gola koji je Popović i branio, ali je iz slobodnjaka loptu poslao prilično iznad mete.

86' - Partizan ostaje s desetoricom! Fauliran je Kanga na oko 20 metara, a kako je za taj prekršaj Zdjelar dobio žuti karton, on je i isključen, jer mu je to bila druga javna opomena.

85' - Bune se igrači Partizana što Kanga odugovlači s igrom... Dvojica, trojica su mu prišla i drala se na njega što se "izležava".

84' - Nova tenzija na terenu, ovoga puta su se sprečkali Pavkov i Zdjelar. Srećom, brzo se smirilo to njihovo odgurivanje posle jedne međusobne borbe za loptu. Meč se nastavlja. 

82' - Ivanić je uspeo da iznudi korner, a Zvezdini navijači odmah skandiraju Pavkovu, želeći da nastavi golgetersku seriju u važnim mečevima crno-belih.

80' - Zvezda povlači s terena strelce oba gola. Kataija i Ohija menjaju Ben i Pavkov.

76' - Peta izmena u Partizanu. Milovanović menja Rikarda u napadu crno-belih.

75' - Potpuno ofanzivna formacija crno-belih, takav im je i nastup, ali to ostavlja dosta prostora za kontre rivala. Zvezda je upravo tako i probala da se domogne gola gostiju, Kanga je uspeo da posle prodora centaršutem iznudi korner, no nakon toga Zvezda je izgubila loptu. Baš kao i Partizan vrlo brzo posle nje, a onda se sve ponovilo... Mnogo grešaka u ovih minut, dva.

73' - Četvrta izmena u Partizanu: Jojić napušta igru, Holender ga menja.

72' - Ohi se probio po desnom krilu, ali nije uspeo da tu situaciju pretvori u opasnost po gol Partizana.

Najnovija vest: HRVATI, SRAM VAS BILO: "Zvezdina koreografija - Groblje u bojama ukrajinske zastave"

71' - Prilika za Partizan posle kornera. Vujačić je loptu dočekao glavom, ali ju je poslao preko Zvzedinog gola.

69' - Malopre smo vam javili da je posle velike bakljade "delija" usledila jedna velika od strane "grobara", a evo kako je ona izgledala:

 

68' - Katai i Pankov sudarili su se glavama na ivici Zvezdinog peterca, pa je meč na kratko bio prekinut dok sudija nije uverio da obojica mogu da nastave da igraju. 

67' - Uzdrmani Rodić, posle onog sudara glavama s Jevtovićem, ne može da igra više. Izlazi s terena, menja ga Pankov u Zvezdinoj odbrani.

65' - Evo i kako je izgledala jedina velika prilika Zvezde u dosadašnjem toku drugog poluvremena:

 

64' - Urošević je probao da postigne gol iz slobodnjaka, a pogodio je Sanoga u glavu. Zvezdin živi zid je odradio svoje.

63' - Posle prekršaja Kange s leđa nad Jojićem, Zvezdin defanzivac je dobio žuti karton. Slobodan udarac za Partizan sa oko 25 metra.

61' - Posle inicijative osveženog Partizana (podsetimo, s tri nova igrača je ušao gost u drugo poluvreme), prva prilika za Zvezdu u drugom delu meča. Ivanić je snažno, po zemlji, šutirao iskosa s leve strane posle ne baš sjajne intervencije njegovih čuvara, a golman Popović je uz "popravni" svoje prvobitne odbrane uspeo da otkloni opasnost.

59' - Dve loše intervencije odbrane Crvene zvezde prilikom pokušaja ispucavanja lopte od strane Ivanića. Igrači crno-belih su se bunili, misleći da je lopta udarila u ruku Erakovića, ali se sudijska pištaljka nije oglasila.

Foto: M. Vukadinović

58' - Rodić se vratio na teren, sada je i Zvzeda kompletirala svoje redove, ali je pitanje da li će baš moći da izdrži sve napore kao što je to planirao stručni štab domaćih.

57' - Meč je nastavljen, i to sa po desetoricom na terenu. Jevtović se prvi vraća u igru, a izgleda da je Zvezdin defanzivac Rodić u težoj situaciji. Još je van igrališta posle pomenutog sudara.

55' - Novi prekid, ovoga puta zbog sudara glavama Rodića i Jevtovića. Izgleda da će sa obojicom biti sve u redu, ali im se trenutno ukazuje pomoć.

54' - Velika bakljada "grobara" u toku na južnoj tribini stadiona "Rajko Mitić".

53' - Auh, opasno je bilo po Zvezdu! Zdjelar je raspalio po lopti sa oko 20 metara, i za oko metar je ona prohujala pokraj spoljne ivice gola crveno-belih. Sjajan udarac Partizanovog veziste, a samo za malo neprecizan.

50' - Utakmica je nastavljena, Partizan je krenuo nešto ofanzivnije, ali je prvi njegov juriš Zvezda odbila. A evo i kako je izgledala bakljada "delija" zbog koje se dim nadvio nad terenom Marakane:

 

48' - Prekinut je meč, ali ne zbog bakljade "delija", već zbog toga što je povređen Gelor Kanga. Leži Zvezdin vezista na terenu, a igrači Partizana se bune što je Marko Jevtović dobio žuti karton.

46' - Počelo je drugo poluvreme, i to uz veliku bakljadu na severnoj tribini, na kojoj su pristalice crveno-belih.

Tri izmene u Partizanu. Lazar Marković, Marko Jevtović i Marko Živković su ušli u igru. Izašli su Natho, Miletić i Menig.

Foto: M. Vukadinović


Crvena zvezda je u prvih 45 minuta imala veći posed lopte (60%), a i više šuteva, šest  ukupno, a četiri u metu, dok je Partizan onih 40% vremena s loptom u svom posedu iskoristio za dva šuta, od kojih je jedan bio gde treba, ali je taj zicer Meniga Borjan odbranio nogom.

KATAI - GOL ZA 2:0 NA MARAKANI! Zvezda "projektilom" udvostručila vođstvo protiv Partizana (VIDEO) 

Kraj prvog poluvremena (2:0), u kome je Zvezda bila bolja, konkretnija, a posle jedine i to velike šanse za Partizan, dala dva gola. Čarke s kraja poluvremena su se nekako primirile, i to uz verbalnu razmenu Dejana Stankovića i Milana Smiljanića, koji su se potom zagrlili i rastali. Bilo bi lepo da je "to - to" što se tiče neprijatnih scena.

45' - Utakmica je nastavljena, ali brzo će biti kraj prvih 45 minuta igre.

44' - Nezadovoljan je najpre bio trener Zvezde, Dejan Stanković, koji je zamerio sudiji na jednoj od odluka oko faula, a onda su nekoliko sekundi kasnije rezervisti oba kluba utrčali i... evo, skoro dva minuta traje smirivanje situacije. Tj. svi su se vratili na svoja uobičajena mesta, a sudija traži od dvojice trenera da podnesu odgovornost. Pokazao im je žute kartone, što je Stanojeviću bilo baš čudno, jer uopšte nije očekivao da on bude opomenut.

44' - Meč je prekinut zbog čarki na terenu!

42' - Posle auta s leve strane, odbrana Partizana nije najsrećnije reagovala. Lopta se prošetala kroz kazneni prostor crno-belih, Srnić je centirao, Zdjelar probao da loptu izbaci, ali loše, pa je ona stigla pravo do Kataija koji je raspalio po njoj i zakucao je u mrežu, za 2:0 u korist Crvene zvezde.

41' - Gooool! Aleksandar Katai!

 

40' - Umalo 2:0! Kanga je centirao s levog krila, posle prekršaja crno-belih, Ivanić je pokušao da kod bliže, leve stative, skrene loptu ka golu, ali nije uspeo, pa je ona prohujala pokraj dalje stative i završila van terena. Uhvatili su se za glavu brojni igrači Crvene zvezde, jer je umalo Kangin centaršut postao pogodak.

38' - Posle neuspelog loba Kataija, posle lepe akcije crveno-belih ali i aktiviranje iz nedozvoljene pozicije, usledio je novi pokušaj Partizana iz prekida. Ipak, centršut sa desne strane, dijagonalan, ka daljoj stativi, bio je za nijansu prejak, pa je lopta završila u gol-autu. Nema šta, sadržajan je derbi za sada.

 

35' - Nekoliko stolica je zapaljeno na južnoj tribini, na kojoj se okupljaju navijači Partizana:

 

34' - Prvi žuti karton i za igrače Zvezde. Srnić je opomenut jer je faulirao Jojića. Centaršut Natha sa oko 25 metara nije bio dovoljno dobar da njegovi saigrači dođu do lopte.

32' - OHI - GOL ZA 1:0 NA MARAKANI! Ovako je Zvezda povela protiv Partizana na 166. večitom derbiju (VIDEO) 

31' - Posle centaršuta Rodića s levog krila, Katai je oprobao udarac glavom, a loptu poslao pod prečku gola Partizana. Golman Partizana, Popović, samo je kratko odbio loptu, praktično je spustio ispred sebe, a tu je pritrčalo najveće Zvezdino zimsko pojačanje, Ohi, i bez većih poteškoća zatresao mrežu - 1:0.

30' - Gol, Zvezda vodi! Ohi je strelac!

27' - Buni se Zdjelar, ali uzalud: posle njegovog drugog uzastopnog prekršaja, sudija Srđan Jovanović mu je pokazao žuti karton. Vezni igrač Partizana je prvi opomenuti fudbaler na ovom derbiju.

23' - Partizan je u poslednja 3-4 minuta dvaput probao da se probije po krilima, što svedoči i o nastojanjima gostiju: strpljivom igrom brane svoj gol, a potom kontranapadima žele da naude ekipi koja ima pet bodova manje i koju bi poraz, gotovo izvesno, izbacio iz šampionske trke.

20' - Velika prilika za Partizan! Crno-beli su na sredini terena nadmudrili večitog rivala, Rikardo Gomeš je povukao kontranapad, izdržao jedan duel i uputio loptu ka Kvinsiju Menigu koji je uspeo da se probije po levom krilu, izađe pred Milana Borjana, ali je golman Zvezde nogama uspeo da zaustavi taj udarac sa leve strane, i to sa oko šest metara!

18' - Ovako je izgledala bakljada navijača Partizana usled koje se podigao veliki dim koji je umalo prekinuo 166. večiti derbi malopre:

 

16' -  KOREOGRAFIJA "DELIJA" KOJA JE ZBUNILA MNOGE: Najpre groblje na severnoj tribini, a onda... 

15' - Crvena zvezda opasnija u uvodnih 15 minuta. Konkretnija, češće na rivalovoj polovini terena.

10' - Partizan pokušava da ne baš "visokim" presingom dođe do poseda, ali ne uspeva to onoliko brzo koliko bi Aleksandar Stanojević želeo. Crno-beli, kada do lopte dođu, ne žure da se transformišu u napad, što njihovim suparnicima sasvim prija - postave se u "dvodelni" blok i daleko lakše izlaze sa zamislima gostiju.

7' - Druga dobra akcija Zvezde, Katai je proigrao Rodića, a ovaj pokušao da pronađe Ohija. Opasno je bilo pred golom Partizana, ali je odbrana crno-belih izdržala ovaj nalet aktuelnog prvaka.

6' - Velika bakljada "grobara" na južnoj strani Zvezdinog stadiona.

5' - Prvi korner za Partizan, ali Jojićev centaršut nije doneo opasnost po gol crveno-belih.

4' - Zvezda je prvi put ozbiljnije pripretila, ali ne baš idealno završila akciju. Kanga je mogao da doda loptu Pićiniju, a odlučio se na udarac sa 20 metara i... bio izblokiran.

2' - Posle dva minuta borbe na sredini terena, Ivanić je uputio udarac sa oko 18 metara, odmah je bio izblokiran, pa napravio prekršaj u napadu. Međutim, Partizan je prilično brzo izgubio loptu,pa će ona opet pripasti domaćinu.

1' - Počeo je 166. večiti derbi, s centra su krenuli igrači Zvezde!

Treneri Partizana i Crvene zvezde, Aleksandar Stanojević i Dejan Stanković, pred 166. večiti derbi / Foto: M. Vukadinović

17.54 - Prohladno je na stadionu, počela je i sitna kiša da pada. Trenutno je sedam stepeni, vlažnost vazduha 53%, a vetar duva brzinom od dva metra u sekundi.

17.50 - Ovako izgleda pogled na tri tribine stadiona "Rajko Mitić" sa severne strane Marakane:

17.42 - Na stadionu je, zaista, veliki broj navijača, prvi put od izbijanja epidemije se igra jedan derbi pred tolikom publikom. A tu su i snage za održavanje reda. Nadamo se da neće imati težak posao, odnosno da će sve proteći mirno i kako dolikuje najvećem fudbalskom meču koji Srbija ima.

17.36 - Evo kako izgledaju solidno popunjene tribine pola sata pred početak večitog derbija:

 
17.10 - Kada je o rezervama reč, na klupi Crvene zvezde šansu čekaju Gordić, Gajić, Pankov, Krstičić, Falko, Đurić, Motika, Ben, N. Stanković i Gobeljić, a kod Partizana su to Stevanović, Holender, Baždar,Živković, Jevtović, Ostojić, Milovanović, Terzić, Marković, Lutovac i Smiljanić.

16.59 - Formacijski, "večiti rivali" će se razlikovati u pristupu ovoj utakmici. Dejan Stanković je rešio da Zvezda  zaigra u sistemu 4-3-3. Ispred golmana, Borjana, igraće kvartet u kome će Pićini i Rodić imati "bočna zaduženja", dok će štoperiti biti Eraković i Dragović. U veznom redu, trio nije uobičajenog sastava, šansu je dobio Slavoljub Srnić, koji će se u centralnom delu terena naći sa nešto defanzivnijim Sanogom, te kreativnim Kangom. U napadu, centralno će biti Ohi, a po krilima će mu loptu doturati, a i sami pokušavati da reše ovaj derbi, Katai i Ivanić. Što se Partizana tiče, Aleksandar Stanojević se odlučio sa formaciju 4-2-3-1, u kojoj su ispred golmana Popovića štoperi Saničanin i Vujačić, denso će igrati Miletić, a levo Urošević, a dva zadnja vezna su Zdjelar, koji u poslednje vreme ima sve više upotrebljivih dodavanja za napadače, te Jojić, koji je u ekipi zadužen za kreaciju, ali i za dobar deo uvođenja lopte u igru posle prekida. Trio iza napadača, Rikarda Goomeša, čine Natho, centralno, mladi Jović, te u poslednje vreme impresivni Menig. Sve u svemu - kada je o sastavima i formacijama reč, ovaj derbi baš obećava.

16.58 - Evo i sastava!

Crvena zvezda: Borjan, Pićini, Eraković, Dragović, Rodić, Sanogo, Kanga, Ivanić, Katai, Srnić, Ohi

Partizan: Popović, Miletić, Saničanin, Vujačić, Urošević, Zdjelar, Natho, Jojić, Jović, Menig, Rikardo

16.50 - Podsetimo, prvi ovosezonski derbi, odigran u Humskoj, završen je bez pobednika - 1:1 (strelci su bili Natho za Partizan, a Katai je potom postavio konačan rezultat). Današnji derbi nije i poslednji u ovom šampionatu, ali se još uvek ne zna ko će biti domaćin trećeg. Naime, posle ovog vikenda, odigraće se još šest kola drugog dela prvenstva, a u trećem, kada se timovi dele na učesnike plej-ofa (borba za titulu i mesta koja vode na evro-scenu) i plej-auta (borba za opstanak), domaćin večitog derbija će biti ekipa koja 30. kolo, poslednje pred "podelu" na dve grupe, dočeka na prvoj poziciji.

16.40 - Zbog dolaska navijača Partizana na "Marakanu", pripadnici žandarmarije zatvorili su Autokomandu za saobraćaj. Ispred samog stadiona Crvene zvezde je prilična gužva, a ne mali broj ljudi pokušava da pronađe "kartu viška". Ulaznice su, podsetimo, prodate.

16.30 - Upitan pred ovaj derbi da li će Zvezda igrati ofanzivno, trener Dejan Stanković je za TV Arena sport rekao: - Mi kod kuće uvek igramo tako, napadački. Znamo kako se brani naša kuća, kako se brani Marakana. Imali smo 5, 6 dana da spremimo utakmicu, pa smo sigurni da ćemo uz pomoć navijača biti pravi. Očekujem pravu momačku, taktičku, tvrdu utakmicu, a nadam se našem uspehu, ka kome će nas bodriti naših 30, 35 hiljada navijača.

15.59 - Crno-beli su ovako na društvenim mrežama najavili današnje gostovanje najvećem rivalu:

15.37 - Najnovija vest: NAVIJAČI DIVLjALI PRED VEČITI DERBI: Incident na Novom Beogradu

15.12 - Interesovanje je ogromno. Zvezda i Partizan igraće pred punim tribinama, rasprodate su sve karte za večiti derbi!

Uoči meča

U ovaj "večiti derbi" aktuelni prvak, ujedno i domaćin, ulazi sa pet bodova zaostatka za liderom na tabeli. A lider je upravo gost iz Humske, koji igra odlično i na domaćoj, ali i na međunarodnoj sceni, gde je uz pravi mali čas fudbala eliminisao u četvrtak Spartu iz Praga i prošao u osminu finala Lige konferencija.

Partizan je, dakle, bolji po bodovima, ovog proleća ima i evropski dvomeč više u nogama (Zvezdu međunarodni nastupi tek čekaju u 2022. jer je osvojila grupu u Ligi Evrope, pa je mogla da u miru gleda šta se dešava u evro-kupovima pošto je bila slobodna u prvom evropskom terminu), ali su crveno-beli odmorniji jer su prvotimci bili slobodni od prošlog vikenda, potpuno fokusirani na ono što im je, u ovom trenutku...

Meč sezone

Kako je Partizan preslišao Spartu, a i koliko bodova ima u odnosu na "večitog rivala", evenutalna pobeda na "Marakani" maltene bi rešila prvenstvenu trku, iako je ovo tek 24 kolo. Ipak, osam bodova zaostatka bi, u srpskim fudbalskim uslovima, zaista teško bilo nadoknadivo, pa je za Zvezdu ovo "biti ili ne biti" meč, a za goste idealna prilika da naprave najveći iskorak ka povratku na šampionski tron.

Crveno-beli, sa druge strane, žele samo jedno. Pobedu kojom bi prišli na dva boda zaostatka i ostali ne samo u šampionskoj trci, već i u prilici da do 30. kola, kada se završava druga od tri runde Superlige Srbije, prestignu Partizan. A ko bude prvi posle 30. kola, u trećoj fazi šampionata će biti domaćin derbija. Da, igraće "večiti" još jednom ove sezone, a da li će to biti samo forme radi, ako Partizan u taj derbi uđe sa ogromnom prednošću, ili će tada Zvezda možda moći da prestigne crno-bele, zavisiće možda najviše - od onoga šta se danas desi na našem najvećem stadionu. I zbog bodova, i zbog samopouzdanja.

Bonus video: Kada je vojni orkestar ušao na Kup Koraća, "delije" i "grobari" su zagrmeli zajedno

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)