NISU MOGLI DA VERUJU: Dušan Vlahović posle golova uradio ovo i raspametio navijače Juventusa (VIDEO)

D. N.

27. 02. 2022. u 15:55

I pored toga što je Dušan Vlahović sjajnim golovima doprineo novom prvenstvenom trijumfu, navijače Juventusa je oduševio nešto što je uradio posle pogodaka.

НИСУ МОГЛИ ДА ВЕРУЈУ: Душан Влаховић после голова урадио ово и распаметио навијаче Јувентуса (ВИДЕО)

Tanjug/AP

Podsetimo, u svom četvrtom nastupu za "staru damu" u šampionatu Italije, srpski golgeter je postigao dva prelepa gola, čime je pomogao da Juventus sa 3:2 savlada ekipu Empolija.

Ali, nije samo to oduševilo pristalice torinskog giganta.

Kako je Empoli, posle drugog Vlahovićevog gola, uspeo da prepolovi dva gola zaostatka, u finišu meča se "iz petnih žila" trudio da dođe i do nerešenog ishoda.

I, u jeku završne inicijative trinaestoplasirane ekipe Serije A, Juventus je uspeo da se domogne lopte, a srpski reprezentativac da dobrim postavljanjem iznudi prekršaj. 

Svestan da je time pomogao da istekne vreme, a da se rezultat ne menja kako su se to u Empoliju nadali da će se desiti u poslednjim trenucima, meča, Vlahović je euforično proslavio to što je fauliran.

- Evo, to je taj momenat. Baš ovo. Poslednji trenuci, Vlahović uspeva da iznudi faul, time rešava utakmicu, slavi kao da je gol. Već volim ovog momka!, poruči je jedan od navijača Juventusa na Tviteru, uz snimak koji je i pred vama.

Dušan Vlahović i Juventus - statistika

Mladi Srbin trenutno je sa 20 pogodaka na prvom mestu kada su u pitanju najbolji strelci italijanskog šampionata, jer je na ovoj utakmici sa čelne pozicije smenio vođu Lacija, Ćiru Imobilea koji je postigao 19.

Od tih 20 golova u "ligama petice" (Italija, Španija, Engleska, Nemačka, Francuska) više je u prvenstvu, u sezoni 2021/2022, dao samo špic Bajerna, Robert Levandovski - 28, a 20 je, poput Vlahovića, postigao napadač Bajera, Patrik Šik.

Tabela Serije A

Juventus se posle ove pobede učvrstio na četvrtoj poziciji tabele Serije A sa 50 boda, a Empoli je ostao 13. sa 31.

Vlahovićeva ekipa je trenutno na poslednjem mestu koje vodi u Ligu šampiona, gde bi rado  i Atalanta koja ima 44 boda, ali i dva meča manje.

Na vrhu tabele Serije A su Milan (57), Inter (55), i Napoli (54).

 

BONUS VIDEO VLAHOVIĆ NOVI REKORDER: Pet najvećih transfera srpskih fudbalera

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a