PIKSI SE ZAHVALIO PREDSEDNIKU: "Aleksandar Vučić nam više nego iskreno pomogao" (VIDEO)

Novosti online

23. 12. 2021. u 15:38

SELEKTOR A reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi laureat je "Zlatne lopte FSS" kao najbolji fudbalski trener u godini na izmaku, a razloge ovog zasluženog priznanja, verujemo, nije potrebno navoditi. Piksi je prilikom dodele trofeja održao govor u kome se zahvalio i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na iskrenoj pomoći njemu i "orlovima" na krčenju puta za Katar.

ПИКСИ СЕ ЗАХВАЛИО ПРЕДСЕДНИКУ: Александар Вучић нам више него искрено помогао (ВИДЕО)

foto: M. Vukadinović/D. Milovanović

- Zahvalio bih se predsedniku Aleksandru Vučiću na više nego iskrenoj podršci. To smo osetili svi, ja, igrači, ceo FSS. Osećate se mnogo lagodnije kada vam vetar u leđa daje prvi čovek države.

 

Piksi se zahvalio i medijima zbog stvaranja pozitivne atmosfere oko nacionalnog tima, uz napomenu da je nekada izveštavanje bilo i previše euforično.

U nastavku je pohvalno pričao o Vladi Srbije koja je krenula u renoviranje mnogih i izgradnju dosta novih stadiona, a pogotovo ne može da dočeka "Nacionalni stadion" koji će predstavljati ponos Srbije.

Na kraju, selektor Piksi je čestitao Jeleni Čanković i Dušanu Tadiću na dobijenim nagradama, kao i Crvenoj zvezdi i Partizanu na sjajnim rezultatima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (36)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!