OBRT! VLAHOVIĆ I NIKO DRUGI: Dušan ide na Ostrvo, ali ne u London

Novosti online

25. 11. 2021. u 14:24

DUŠAN Vlahović najveća je želja evropskih klubova u zimskom transfer periodu, ali ako iz Firence odluče da ga sačuvaju i na leto će Srbin biti prioritet svih prioriteta.

ОБРТ! ВЛАХОВИЋ И НИКО ДРУГИ: Душан иде на Острво, али не у Лондон

Tanjug/AP

Ludnica oko srpskog napadača ne prestaje. Ne postoji klub koji nije pitao za "zdravlje" prve zvezde Fiorentine. 

Italijanski mediji jedan dan šalju Dušana u Juventus, drugi u PSŽ, pominjao se čak i Bajern iz Minhena, kao zamena za Roberta Levandovskog. Ruku na srce, kao rezervna varijanta za Erlinga Halanda. 

Naravno, i Englezi su u redu, Totenhem je čini se bio najozbiljniji, ali i Liverpul i Arsenal su bili u redu za Vlahovića.

Sada preokret, ako je verovati "Dejli mejlu". Srbin je na listi želja velikog Mančester junajteda, koji je spreman da plati 70 miliona funti i da se upusti u trku sa ostalim velikanima.

Ovo bi bila posebna investicija za Junajted, i to pošto su ovog leta doveli možda i najboljeg fudbalera sveta Kristijana Ronalda. A kako su iz "Dejli Mejla" naveli, Vlahović bi mogao da bude idealan kao dugoročna zamena za Portugalca koji je ipak u godinama.

Kako su napisali engleski mediji, i te kako bi bilo mudro kada bi Junajted uložio 70 miliona funti u takvog mladog igrača kakav je Vlahović, naročito pošto Srbin želi da promeni sredinu i zaigra na najvišem nivou.

Dobili su Arsenal, Totenhem i Njukasl veliku konkurenciju u Mančester junajtedu, jer igranje na "Old Trafordu" je vrhunac svakog fudbalera. Ipak, i Dušan se nešto pita, videćemo kakva je njegova odluka... Ako ne u januaru, onda sigurno na leto!

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a