VILIJAM SPREMAN DA UZVRATI UDARAC: Kraljevska porodica je ćutala na optužbe, ali više ne može

Novosti onlajn

09. 04. 2021. u 09:12

DOK britanska kraljevska porodica u tišini čeka da se slegne prašina nakon intervjua koji su princ Hari i Megan Markl dali Opri Vinfri, ne žele baš svi da zakopaju svoja mišljenja i osećanja pod tepih.

ВИЛИЈАМ СПРЕМАН ДА УЗВРАТИ УДАРАЦ: Краљевска породица је ћутала на оптужбе, али више не може

Foto: EPA

Geri Goldsmit, ujak Kejt Midlton, progovorio je u javnosti o tvrdnjama Megan da ju je Kejt rasplakala tokom probe deveruša uoči njenog venčanja u maju 2019.

- Poznajem Kejt otkako je rođena i ona nema nijednu zlu pomisao u svom telu. To prosto nije u njenoj prirodi… Ona je čak ljupkija iznutra nego spolja. Ako je iko imao kratak fitilj, to je sigurno bila Megan – rekao je Goldsmit, preneo je “Jahu njuz”.

- Kejt bi sigurno pokušala da se pomiri. Borio bih se za njenu čast dok ne umrem. Ona je najspektakularnija osoba koju sam ikad upoznao – dodao je on.

Ipak, treba ukazati da on nije bio u prostoriji tokom incidenta uoči venčanja. Megan, koja je bila, tvrdi sledeće, kako je ispričala Opri:

- Nekoliko dana pre venčanja Kejt se uznemirila oko nečeg – oko haljina deveruša – i rasplakala me je i stvarno povredila moja osećanja i ja sam mislila u kontekstu svega drugog što se dešavalo u tim danima do venčanja, da nije imalo smisla da se ne radi ono što svi drugi rade, a to je podrška, imajući u vidu dešavanja u vezi mog oca.

Naime, Tomas Markl nije prisustvovao venčanju svoje ćerke jer je nekoliko dana pre toga bio na operaciji srca. Nedelju dana uoči venčanja on se više puta predomišljao o tome da li će moći da otputuje u Britaniju, da bi na kraju ipak odlučio da ostane kod kuće.

Tomas je venčanje pratio preko televizije, a tu je i skandal s paparacima. Ispostavilo se da su fotografije Meganinog oca kako pretražuje internet u potrazi za informacijama o venčanju kraljevskog para nameštene, kao i da je Tomas za njih dobio preko 100.000 dolara.

Britanski mediji su u vreme uoči venčanja tvrdili kako je Megan rasplakala Kejt na probi deveruša. Za razliku od vojvotkinje od Saseksa, Kejt još nije govorila o ovom incidentu u javnosti. Ali, kraljevski stručnjak Kejti Nikol rekla je magazinu “OK!” da Kejt smatra da je “to razrešeno” i da bi ponovno oživljavanje te priče bilo “ponižavajuće”.

- Od onog što sam ja čula, imaju različite verzije priče o deverušama, ne samo Meganina – rekla je Nikol, dodajući da Kejt “nije u poziciji da reaguje” na navode vojvotkinje od Saseksa.

Dok Kejt ćuti, izgleda da je njen muž, princ Vilijam, spreman da progovori, kako je rekao izvor “Ju-es viklija”. Vojvoda od Kembridža želi da reaguje javno na neke od optužbi koje su izneli Hari i Megan u intervjuu Opri.

Ipak, izgleda da je kraljica Elizabeta II, baka Harija i Vilijama, protiv te ideje.

- Kraljica insistira da se to reši privatno… Ona misli da bi odgovor samo dodao ulje na vatru i pogoršao situaciju – istakao je izvor, preneo je portal Marieclaire.com.

To je teško palo Vilijamu.

- Vilijam se suzdržava da ne uzvrati. On želi da iznese svoju stranu – istakao je izvor.

Prema insajderima, njegova motivacija u tome je što “želi da zaštiti Kejt i raščisti optužbe za rasizam”. Vilijam je nedugo nakon intervjua postao prvi član kraljevske porodice koji je javno prokomentarisao potonje optužbe, kad je rekao da oni “zaista nisu rasistička porodica”.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri