OGLASILA SE OPRA NAKON INTERVJUA: Iza kamera je od princa Harija izvukla bitnu informaciju (VIDEO)

Novosti online

08. 03. 2021. u 22:31

NAKON prvog intervjua Megan Markl i princa Harija, posle napuštanja kraljevske porodice, sa čuvenom voditeljkom Oprom Vinfri, princ Hari je otkrio ko je diskutovao o tome koju boju kože će imati mali Arči po rođenju.

ОГЛАСИЛА СЕ ОПРА НАКОН ИНТЕРВЈУА: Иза камера је од принца Харија извукла битну информацију (ВИДЕО)

Foto: Jutjub/Printskrin

Naime, Opra Vinfri je sada otkrila da čak i kada se intervju završio i kada su kamere pogašene Hari nije želeo da otkrije ko je pričao o Arčijevoj boji kože, ali je otkrio da to nije bila kraljica Elizabeta, niti princ Filip.

Sama Opra i milioni ljudi širom sveta žele da saznaju ko je tako pogrdno komentarisao Harijevog sina, no princ ipak nije želeo ništa da otkrije. On i Megan su rekli da žele da zaštite identitet te osobe koja se u to vreme pitala "da li će Arči imati braon boju kože".

- Ni njegova baka ni deka nisu bili deo tih razgovora. Nije mi rekao ko je bio deo tih razgovora, ali kao što vidite, pokušala sam da dobijem taj odgovor i ispred i iza kamere - rekla je posle intervjua Opra, koja je od Harija ipak "izvukla" bitnu informaciju - ko nije bio taj koji je brinuo o detetovoj boji kože.

Zatim je ponovila šta joj je Megan rekla u intervjuu uživo.

- Kada sam bila trudna stariji član kraljevske porodice nekoliko puta je izrazio zabrinutost koliko će Arčijeva koža biti tamna zbog mene, i kako dečak zbog toga neće moći da dobije ni titulu, a ni sigurnost - rekla je Megan.

Megan je zatim dodala da je takvih razgovora bilo nekoliko.

- To mi je Hari preneo, to su bili razgovori porodice sa njim - poručila je.

- Nisu želeli da zaštite mene i mog supruga - nastavila je Megan, ali je naglasila da je kraljica divna osoba i svoj odnos sa njom uporedila je sa odnosom bake i unuke.

Tvrdi da je Palata bila spremna da laže kako bi zaštitila ostale članove porodice, umesto da ispravi laži o njoj.

- Tek kada smo se venčali i kada je sve počelo da se pogoršava, shvatila sam da ne samo da nisam zaštićena, već i da su spremni da lažu kako bi zaštitili ostale članove porodice, ali da nisu bili spremni da kažu istinu kako bi zaštitili mene i mog supruga - zaključila je Megan.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KAKVA KLOPKA: Ovako je policija nadmudrila huligane i pohapsila aktere velike tuče navijača pred večiti derbi (FOTO/VIDEO)