ZBOG MALOG STANOJA SRBIJA JE PLAKALA: Proteran je sa Kosova - porodicu je hranio od honorara

Novosti onlajn

21. 10. 2020. u 21:55

ЗБОГ МАЛОГ СТАНОЈА СРБИЈА ЈЕ ПЛАКАЛА: Протеран је са Косова - породицу је хранио од хонорара

Foto: Printscreen/Jutjub

GLUMAC Predrag Vasić sa samo 13 godina proslavio se ulogom dečaka Stanoja u "Montevideu", svojim monolozima dovodio je gledoace do suza.

Peđa danas ima 22 godine, a njegov život nije bio nimalo lak.

Tokom devedesetih godina prošlog veka, porodica glumca Predraga Vasića je bila primorana da proda kuću u Gnjilanu i preseli se u Beograd.

Čim su se preselili u srpsku prestonicu, Predrag je počeo da snima filmove i sa svega šest godina pojavio se u francuskom filmu "Largo Winch" gde je kadar delio sa Predragom Mikijem Manojlovićem i Rašom Bukvićem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Predrag Vasić (@pepivasicc) on Nov 6, 2018 at 5:07am PST

Ipak, najveću slavu dostigao je ulogom Stanoja u "Montevideu", a kako je ranije pričao zbog teške porodične situacije honorare od filma davao je porodici, kako bi imali dovoljno sredstava za život.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Odanost je pseća Od ljubavi veća

A post shared by Predrag Vasić (@pepivasicc) on May 3, 2020 at 8:52am PDT

- Većinu tih para, pošto smo mi došli sa Kosova pa smo živeli u jednoj dvosobnoj kućici, sam dao mojima za renorviranje doma. Malo sam njima pomogao, a malo ostavio sebi za školovanje. Nisam se preterano bahanalisao jer nisam taj lik. I sećam se da sam od tog honorara kupio bratu telefon - izjavio je Vasić jednom prilikom.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)