JELENA MARJANOVIĆ INSPIRACIJA ZA SERIJU: Evo koja poznata pevačica će igrati glavnu ulogu

Novosti online

03. 08. 2020. u 11:52

ЈЕЛЕНА МАРЈАНОВИЋ ИНСПИРАЦИЈА ЗА СЕРИЈУ: Ево која позната певачица ће играти главну улогу

Milica Pavlović

ZA nekoliko dana proslavljeni reditelj otpočine snimanje nove serije "Pevačica" inspirisane životom srpske Lore Palmer, koju će igrati Milica Pavlović.

- Sa velikim zadovoljstvom objavljujemo da se Milica Pavlović pridružila glumačkom ansamblu serije ''Pevačica'', čije snimanje počinje u Beogradu 12. avgusta i trajaće do 12. novembra. Kreatori i scenaristi serije su Nataša Drakulić i Predrag Gaga Antonijević, a reditelj Miloš Kodemo. Produkcije potpisuju Dandelion inc i Film danas, koji sa ovom serijom, uz Državnog službenika, nastavljaju uspešnu saradnju sa Telekomom Srbije.

Telekom Srbije je svojim modernim i inovativnim pristupom domaćem tržištu omogućio da zajedno pomeramo granice televizijskog sadržaja i tako gledaocimo pružamo jedinstven doživljaj -  kaže producent ovog ostvarenja Maksa Ćatović.

I Predrag Gaga Antonijević ima samo reči hvale za mladu pevačicu:

- Da Milica prelepo peva to smo svi znali, ali nas je beskrajno oduševila i iznenadila svojim glumačkim talentom kakav se ne sreće često. Nije ni čudo što je i ranije dobijala ponude za filmske projekte.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)