TIPOVI SMO KOJI VOLE INTIMU: Saša Kovačević otkrio sve o lepšoj polovini i venčanju

Novosti online

11. 07. 2023. u 22:45

POZNATO je da je pevač Saša Kovačević u dugogodišnjoj i srećnoj vezi sa manekenkom Zoranom Tasovac, a sada je progovorio o detaljima svoje emotivne veze i otkrio na koji način planira da organizuje svoje venčanje.

ТИПОВИ СМО КОЈИ ВОЛЕ ИНТИМУ: Саша Ковачевић открио све о лепшој половини и венчању

Foto: Novosti

– Mi nismo od tih koji bi pravili klasično veselje sa 300, 500 ili 1000 zvanica. Svakako smo tipovi koji vole intimu i da ostave za sebe. Tako da pretpostavljam, što se mene tiče, uvek bi bila neka intimna ceremonija sa 10, 15 ljudi, da je to u najužem krugu porodice i prijatelja -govori Saša, a onda otkriva da li je prisutna ljubomora od strane njegove voljene, naročito kada se radi o atraktivnim devojkama iz njegovih spotova:

Foto: Novosti

– U ovoj vezi nemam problem sa tim. Moja lepša polovina može da razgraniči poslovni deo od privatnog života. Mi smo par koji ne štedi što se komplimenta tiče, to je kod nas svakodnevno i obostrano.

ATA images

Saša, po prirodi veseljak, ističe da nikada nije bio sklon skandalima u cilju građenja svoje karijere.

– Svako voli ponekad da se opusti i popije koju čašicu više, a ja sam se uvek trudio da ne iritiram javnost. Kad radim volim da popijem, ali nisam u treningu kao kad sam bio mlađi. Sada me uhvati dve čaše vina, kao nekada flaša. Nekad je i poželjno imati te neke skandale, ali mene to nikada nije privlačilo i nikada nisam težio ka tome.

Foto: Instagram

Iako je nedavno imao problema sa zdravljem, sada kaže da se oseća sjajno.

– Smršao sam oko pet kilograma, ali to nije bitno, bitno je da se osećam dobro. Počeo sam da radim pre nedelju dana. Bilo mi je teško da se vratim u ritam – dodaje Kovačević.

(Blic.rs)

BONUS VIDEO:

U MUZICI INTERPRETACIJA JE GLUMA | Sa zvezdama na ti | Br. 18 | Goca Tržan

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)