ODBAČENA PEVAČEVA PRIJAVA: Suđenje Miroslavu Iliću za očinstvo počinje ispočetka

V. N.

08. 02. 2023. u 07:30

VIŠI sud u Beogradu odbacio je juče krivičnu prijavu koju je u parničnom postupku pevač narodne muzike Miroslav Ilić podneo protiv nekadašnje ljubavnice Mirjane Antonović za povredu tajnosti podataka sa suđenja.

ОДБАЧЕНА ПЕВАЧЕВА ПРИЈАВА: Суђење Мирославу Илићу за очинство почиње испочетка

Foto ATA Images

Ilić se, inače, godinama sudio sa Antonovićevom oko očinstva nad njenim sinom Devinom, koga nikada nije hteo da prizna iako mu je, kako ona tvrdi, biološki otac, a lane je podneo prijavu zbog njenih objava iz 2017, 2018. i 2019. godine na "Fejsbuku". Međutim, sud je odbacio ovu prijavu, kao što je odbacio i pevačevu krivičnu prijavu protiv Mirjane zbog navodnog proganjanja.

- Danas sam od tužilaštva dobio da su odustali od krivičnog gonjenja moje klijentkinje, jer su utvrdili da nije reč o krivičnom delu koje se goni po službenoj dužnosti - rekao je juče Mirjanin advokat Vilijam Paspalovski.

Foto ATA Images

Miroslav Ilić juče nije odgovarao na telefonske pozive i poruke povodom ove odluke, a neizvesno je i da li će pokrenuti novi postupak protiv Antonovićeve. Ona je nedavno, povodom presude da je Miroslav biološki otac njenog sina Devina, izjavila da će se vratiti na sud i početi iz početka, jer je presuda - ukinuta!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024