JA SAM U VANBRAČNOJ ZAJEDNICI, ANI OVO NE TREBA: Đorđe David o seks skandalu u koji je umešan

Novosti online

12. 03. 2022. u 00:53

NAKON Što je u medijima odjeknula vest da je član žirija Zvezda Granda Đorđe David slao poruke neprimerenog sadržaja nekadašnjoj učesnici ovog formata, roker se oglasio.

ЈА САМ У ВАНБРАЧНОЈ ЗАЈЕДНИЦИ, АНИ ОВО НЕ ТРЕБА: Ђорђе Давид о секс скандалу  у који је умешан

Foto: ATA Images

- Užasna ružna situacija, šta da kažem! Ne znam zbog čega i zašto je ova priča ikome potrebna, ja se sa osobom jesam dopisivao, osoba me je kontaktirala, znači ona mene, a ne ja nju. Ispostavilo se da smo ušli u raspravu kada je počela da me vređa zbog mog kandidata, na kojeg ja nisam dao i onda kada sam se našao sa njim krenuli smo u varijantu da je zezamo preko mog telefona, ali to je bio jun mesec prošle godine, zašto je ona sad u martu odreagovala na ovaj način uopšte ne znam - rekao je Đorđe i time objasnio na koji način je nekadašnji učesnik "Zvezda Granda" Žarko Madžić umešan u ovu priču.

Roker je otkrio i kakvi su mu planovi kada je reč o novonastaloj situaciji i daljem toku dešavanja budući da je to osim na njega, imalo veliki uticaj i na njegove najbliže.

- Napisali su da je ona takmičarka Zvezda Granda, a ono što su Popović i produkcija uradili je ozbiljan demant, da se ona nikada i nigde nije prijavila, ni na online audiciju, niti na bilo koju drugu, što samim tim celu priču dovodi u sumnju. Ako se prijavila pod drugim imenom i do toga ćemo doći jer je ovo sad stvar u okviru koje ja imam ozbiljan privatan problem. Ja živim u vanbračnoj zajednici i to je nešto što ne treba ni Ani, ni meni. Iz tog razloga ću ići do kraja, iako znam da će to potrajati - istakao je roker za Grand Online.

(Mondo)

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna