ČOLA, ŽELJKO I MERLIN ISPRED SKUPŠTINE? Još nema zvanične odluke o izvođačima i dočeku u prestonici

V. N.

03. 11. 2021. u 10:36

ESTRADA je, do izbijanja pandemije korone, u ovo vreme uveliko znala gde će nastupati za novogodišnji doček, sa koga bi honorar uvek bio veći nego sa uobičajenih koncerata.

ЧОЛА, ЖЕЉКО И МЕРЛИН ИСПРЕД СКУПШТИНЕ? Још нема званичне одлуке о извођачима и дочеку у престоници

Dino Merlin i Željko Joksimović, Foto promo

Zbog situacije sa kovidom 19 i dalje se ništa precizno ne zna, u smislu mera zaštite, broja gostiju, propusnica i sertifikata, testova, ne samo u Srbiji, već i u zemljama bivše SFRJ. Crna Gora, koja je do sada uvek organizovala glamurozne dočeke Nove godine, sa najvećim muzičkim zvezdama iz regiona, i dalje ne zna kako će organizovati proslave na otvorenom i u zatvorenim prostorima. Isto je u BiH, slično u Hrvatskoj, a što se Srbije tiče, svakodnevno se, ali nekako stidljivo, oglasi pokoji pevač narodne ili zabavne muzike, koji će 31. decembra nastupati u nekom hotelu.

Zdravko Čolić, Foto A. Kerekeš

Što se Beograda tiče, zasada nema nikakvih zvaničnih najava ko bi mogao da zabavlja stanovnike našeg glavnog grada i njihove goste, na glavnoj bini ispred Doma Narodne skupštine. Ipak, nezvanično se pominju tri velika imena - Zdravko Čolić, Željko Joksimović i Dino Merlin. Međutim, kako je za "Novosti" rekao direktor Centra beogradskih festivala (CEBEF) Damir Handanović, kada je reč o organizovanju proslave Nove godine na trgu u prestonici, još ne postoji odluka Grada Beograda o tome:

- Organizacija će zavisiti i od mera koje propiše Krizni štab - naglašava Handanović.

- Odbor manifestacije "Beogradska zima" treba tek da se formira, jer je on taj koji donosi odluku o programu. Zasada nemamo odluku o dočeku i potencijalnim izvođačima.

* * * * * * * * * * * *

ROZGA U NOVOM SADU, MATIĆ U BEOGRADU: Sve više pevača zakazuje novogodišnje tezge u hotelima širom Srbije

Foto ATA Images

SPLITSKA pop pevačica Jelena Rozga (44), koja je karijeru počela u grupi "Magazin", 2022. godinu dočekaće u Srbiji, tačnije u Novom Sadu.

- Potvrđeno - napisala je Rozga na društvenim mrežama.

- Dragi moji Novosađani, često me pitate kad ću ponovo u vaš grad. E, pa uskoro! Zajedno ćemo dočekati 2022. Zadovoljstvo mi je da najavim novogodišnji nastup u hotelu "Šeraton" u Novom Sadu. Čekam vas, biće to najbolja i najveselija nezaboravna noć.

Foto ATA Images

I folker Saša Matić (43) planira da najluđu noć provede radno, i to sa Beograđanima, u hotelu "Hajat", a za ovaj nastup će, kako priča čaršija, navodno dobiti 50.000 evra.

- Dragi moji, želim da u noći 31. decembra, ispratimo ne samo novu brojku na kalendaru, nego sve ono loše što je stalo u nju. Gde ćemo sa leđa skinuti sav teret. I tako slobodni i čisti krenuti u novu epizodu života, nasmejani, sretni i s onima koje volimo.

Obećavam da će ovo biti noć koju ćete svi pamtiti i da ćete u novu 2022. ući puni ljubavi i dobre pesme koja nosi sve - objavio je na "Instagramu" Matić, koji će za reprizu Nove godine pevati u hotelu "Tornik" na Zlatiboru.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)