RAJ OD TRI MILIONA: Marko Jarić pokazao pogled iz svoje vile na Dorćolu

V.N.

27. 05. 2021. u 10:11

BIVŠI košarkaš Marko Jarić (42), koji živi na relaciji Njujork - Majami - Beograd, objavio je na insta-storiju pogled koji se pruža iz njegove vile u srpskoj prestonici.

РАЈ ОД ТРИ МИЛИОНА: Марко Јарић показао поглед из своје виле на Дорћолу

Foto Instagram/marko_jaric10

Luksuzna nekretnina nalazi se na Dorćolu, ima pet spavaćih soba, tri kupatila, fitnes salu, bazen, saunu, nekoliko parking mesta, ali i ušuškano dvorište sa travnjakom, fontanom i ružama duž velikog zida, koji ukućane skriva od radoznalih pogleda. Plac za beogradski dom kupio je 2018. a gradnja vile, procenjene na tri miliona evra, završena je lane.

Osvajač zlatnih medalja sa jugoslovenskom reprezentacijom 2001. i 2002. na Evropskom i Svetskom prvenstvu, u opremanje kuće uložio je, priča se, još oko 200.000 evra. Prvi komšija mu je aktuelni selektor fudbalske reprezentacije Srbije. Marko je čitav sprat uredio za ćerke Valentinu (11) i Sijenu (8), koje je dobio u braku sa Adrijanom Limom (39), pa nema sumnje da će devojčice češće boraviti u Beogradu.

Foto Instagram/marko_jaric10

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

KASANDRA U NASTAVKU JUŽNOG VETRA? Glumica se vraća u Srbiju: Volela bih da snimam sa Bikovićem - a evo koja uloga joj je namenjena