DODIK O IZBORIMA U RS: SNSD pobednik, iako pojedinci pokušavaju to da umanje

Novosti online

07. 12. 2020. u 17:01

LIDER SNSD-a Milorad Dodik rekao je da je SNSD ostvario dobre rezultate na lokalnim izborima, iako je na njih, kako je rekao "senu bacio rezultat u Banjaluci".

ДОДИК О ИЗБОРИМА У РС: СНСД победник, иако појединци покушавају то да умање

Foto: D. Pozderović

- SNSD je osvojio načelničke i gradonačelničke pozicije u 44 lokalne zajednice u Republici Srpskoj, a do sada je imao 40. Logično je da ćemo napraviti koaliciju sa koalicionim partnerima. U Banjaluci potvrđujemo da je 70 odsto građana glasalo za koaliciju - rekao je Dodik za portal TV Hepi.

Dodik je istakao da je SNSD pobednik izbora, ali da pojedini mediji u regionu pokušavaju to da umanje.

- SNSD je povećao broj glasača za otprilike 5.000 i to u uslovima pandemije kada je glasalo manje ljudi... Pobedili smo u Mrkonjić Gradu, Ribniku, Šipovu, Prijedoru, Laktašima, Doboju, u Banjaluci smo imali dosta glasova... Pored svega toga, mediji u regionu pokušavaju to umanjiti. Naša snaga nije na izdisaju. Vlast je tamo gde je skupština, ne pojedinac. Ja ću nastaviti da radim za dobrobit građana, kao i do sada - naglasio je Dodik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

USVOJEN IZBORNI ZAKON REPUBLIKE SRPSKE: Rasprava u NSRS se odužila do dva sata posle ponoći