SASTANAK BORENOVIĆ I ABAZOVIĆ: Svaka vlast se može promeniti, kad se narod oslobodi straha!

S.M.

30. 09. 2020. u 00:03

SAMO hrabrom i odlučnom politikom se može poslati poruka ljudima da mogu slobodno izaći na izbore, demokratskim putem promeniti vlast, da nema potrebe da se plaše i da su slobodni u svojim stavovima i razmišljanjima, što je najbitnija poruka današnjeg sastanka, rekao je predsednik PDP Branislav Borenović nakon sastanka u Podgorici sa liderom Građanskog pokreta Ura i nosiocem izborne liste koalicije „Crno na bijelo“ na proteklim izborima u Crnoj Gori, Dritanom Abazovićem.

САСТАНАК БОРЕНОВИЋ И АБАЗОВИЋ: Свака власт се може променити, кад се народ ослободи страха!

Foto:PDP

Abazović je rekao da je poruka poslata iz iz Crne Gore poruka i svim drugim autokratskim režimima.

-Svaka vlast se može promeniti, i to na civilizovan i demokratski način, kada se narod oslobodi straha. Mi smo dugogodišnjom borbom to i uspeli, poručio je Abazović.

Lider PDP je istakao da je ta poruka njegovog prijatelja Abazovića, s kojim se poznaje mnogo godina, od izuzetnog značaja.

-Ovde u Crnoj Gori, sada već nekadašnja opozicija uspela je da uveri ljude da je moguće ono u šta mnogi nisu verovali, da je prethodna vlast smenjiva. Uverili su u to i one koji nisu izlazili na izbore i to jeste zaista ključ svake pobede opozicije. Ja im čestitam na tome, kao i na velikoj pobedi koju su ostvarili, istakao je Borenović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SOCIJALNA PRAVDA: Izazovi i rešenja za prevazilaženje siromaštva i socijalne isključenosti