POKLON GRADA: Predstava „Luckasti klovnovi“ obradovala najmlađu publiku u Bijeljini

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

02. 12. 2023. u 14:23

BIJELjINSKI mališani još jednom su napunili veliku salu Centra za kulturu ,,Semberija", ovoga puta na urnebesnoj predstavi "Luckasti klovnovi".

ПОКЛОН ГРАДА: Представа „Луцкасти кловнови“ обрадовала најмлађу публику у Бијељини

Foto V.Mitrić

Ova predstava, nakon oktobarske „Pepa prase“ i novembarske „Mačak u čizmama“, treća je u nizu besplatnih predstava Pozorištanca „Maslačak“ koje grad finansira na dar mališanima Semberije.

"Maslačak" već godinama uveseljava najmlađi dgo gradske publike, a vizija Grada je da, finansiranjem besplatnih ulaznica barem jednom svakog meseca omogući gledanje predstave i onim sugrađanima koji to žele, a možda i nisu u mogućnosti da izdvoje novac za ulaznicu u nekom od redovnih terminaZbog toga je plan grada da se ovakve predstave organizuju i ubuduće, na radost kako dece tako i roditelja.

Marija Ćosić iz Pozorištanca „Maslačak“  kaže da je jako raduje što je grad podržao njihov rad," na korist celokupne zajednice".

- Smatramo da je ovo jako bitna delatnost za zdravo i kvalitetno odrastanje dece, jer na ovaj način razvijamo njihovu maštu, širimo njihov vokabular i učimo ih navikama posećivanja pozorišta koje će oni sačuvati čitavog svog života – postati redovna, obrazovana i kvalitetna publika. Jako smo sreći što nam je grad pružio podršku, prepoznao naš kvalitet i nagradio naš rad. Primećujem danas i mnogo novih lica, uz lica koja redovno u publici viđam, što me posebno raduje, jer to znači da je grad omogućio i nekim ljudima koji nisu bili u mogućnosti da posete predstave da to sada učine - zaključila je Ćosić.

Zbog ograničenog broja mesta u sali, sve ulaznice se brzo podele

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)