KOLIKO DUGO SMEJU DA STOJE JAJA POSLE USKRSA? Svi prave grešku, a evo kako ćete znati da su se pokvarila
04. 05. 2024. u 15:47
USKRŠNjA jaja mnogima su ukusnija nego obična. Imaju poseban ukus i šmek, te deca, ali i odrasli znaju da ih pojedu i po desetak dnevno. Naravno, ne treba u tome preterivati. Oni koji imaju zdravtsvene probleme, kao što su povišeni holesterol ili neku drugu hroničnu bolest, trebalo bi da izbegavaju žumanca.
Povezane vesti
KOLIKO KUVANIH JAJA SMEMO DA POJEDEMO? Ovo su saveti specijaliste, ista pravila važe za decu i za odrasle, osim jednog izuzetka
USKRS je dan koji se provodi sa porodicom. Tucanje jajima, druženje i porodični ručak utkani su u porodičnu tradiciju.
05. 05. 2024. u 09:07
OVU TEHNIKU MORATE PROBATI: Dekupaž - Jedan od najlepših i najpopularnijih načina za ukrašavanje uskršnjih jaja (VIDEO)
SVAKE godine želimo da uskršnja jaja ukrasimo zanimljivije nego prethodne. Probajte dekupaž tehniku.
30. 04. 2024. u 18:13
CENA JAJA UOČI PRAZNIKA VARIRA ŠIROM SRBIJE: Zavisi od nekoliko faktora, jedna pijaca ubedljivo najskuplja
U PRETHODNOJ nedelji zabeležene su cene jaja na pijacama širom Srbije, koje su varirale u zavisnosti od veličine, pa su mogle da se pronađu od 15 do 35 dinara po komadu. Na beogradskim pijacama maksimalna cena jaja je 30 dinara, dok se guščije pazari za čak 250.
29. 04. 2024. u 09:54
KAKO DA OFARBATE I IŠARATE JAJA ZA USKRS U ISTO VREME? Priprema nikad lakša, a šare će vas posebno oduševiti (VIDEO)
S OBZIROM na to da se približavaju vaskršnji praznici, sigurni smo da već sada razmišljate kako da dobijete najlepše ofarbana jaja.
20. 04. 2024. u 15:59
Najnovije iz rubrike
TOPI SE U USTIMA: Torta bela šuma, dekadentni dezert savršen za proslave
TORTA bela šuma ima magično ime, ali je podjednako i ukusna zbog magične kombinacije trešanja i bele čokolade.
16. 06. 2024. u 13:00
LEPE SE ZA PRSTE: Rebarca sa savršenim prelivom, kao iz restorana
Rebarca mogu da budu od različitih vrsta mesa, a u ovom receptu se koriste svinjska rebarca.
16. 06. 2024. u 10:00
NAJFINIJE VAZDUŠASTO PECIVO: Tradicionalni jevrejski hleb sa maslinovim uljem i medom
Jevrejski hleb ćete praviti često, jer je poput najfinijeg laganog peciva.
16. 06. 2024. u 07:00
SAVRŠENA LETNJA POSLASTICA: Mlečni kolač sa voćem i čokoladom, pleni izgledom - a ne peče se (VIDEO)
MLEČNI Kolači su sve popularniji, a ova poslastica je idelana za visoke letnje temperature.
15. 06. 2024. u 14:00
OVAKVE JOŠ NISTE PROBALI: Najbolji recept za pržene tikvice (VIDEO)
Sezona je tikvica i iskoristite ih na pravi način.
15. 06. 2024. u 11:00
Komentari (0)