NEMILOSRDNA GRANATIRANJA TURSKIH PLAĆENIKA: Narod beži u panici (FOTO)

Novosti online

02. 11. 2020. u 18:51

TURSKI plaćenici koji ratuju za terorističke organizacije, obnovili su napade artiljerijskim granatama na sigurna područja u blizini grada Ain Isa, u severnom delu Rake.

НЕМИЛОСРДНА ГРАНАТИРАЊА ТУРСКИХ ПЛАЋЕНИКА: Народ бежи у паници (ФОТО)

Foto: Printscreen/Tviter/@AmichaiStein1

Lokalni izvori rekli su da je nekoliko artiljerijskih granata koje su ispalili turski plaćenici sletelo blizu Ain Ise u krajnjem severnom delu Rake, nanoseći materijalnu štetu mestu.

Izvori su istakli da nasilno i konstantno granatiranje raketama i artiljerijom turskih okupacionih snaga i njihovih plaćenika rafalnim i artiljerijskim oružjem izaziva stanje panike kod civila i sprečava poljoprivrednike da rade u svojim poljima, a cilj im je da raseli meštane iz svojih sela i gradova.

Turske okupacione snage i njihovi teroristički plaćenici nastavljaju napade na civile gađajući infrastrukturu, javnu i privatnu imovinu, uz sprovođenje većeg broja racija i kampanja otmice u područjima koja su pod njihovom kontrolom u okviru plana turskog režima da izvrši pritisak na meštane regiona i raseli ih i zapleni njihova imanja i polja.

(AMN)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri