UHAPŠENA TRI MALOLETNIKA: Sumnjiče se da su pripremali teroristički napad

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

06. 03. 2024. u 14:26

POLICIJA je privela troje tinejdžera uzrasta između 15 i 17 godina u Francuskoj, u okviru istrage o pripremanju terorističkog napada u Belgiji, javili su francuski mediji.

УХАПШЕНА ТРИ МАЛОЛЕТНИКА: Сумњиче се да су припремали терористички напад

Foto Tanjug/AP

Francuski medijski servis BFMTV objavio je da je troje tinejdžera, navodno, komuniciralo putem jedne društvene mreže, a policija je u njihovim razgovorima primetila islamističku propagandu i pominjanje priprema za terorističke napade, piše RIA.

Pozivajući se na belgijsko tužilaštvo, televizija RTBF javila je da je belgijska policija u nedelju, 3. marta, privela četvoro ljudi, uključujući jedno maloletno lice, pod sumnjom da su pripremali teroristički napad u koncertnoj hali u Belgiji, te da su se dogovarali preko jedne aplikacije za slanje poruka.

(Srna)

BONUS VIDEO: KRZNENI ČLAN RUSKE ARMIJE: Pas Žužik pomaže protivvazdušnoj jedinici ruske vojske

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!