RT Balkan informativna služba je pokrenula reklamnu kampanju "Protrljaj oči!"

Promo

15. 11. 2023. u 18:52

RT Balkan pokrenula je novu reklamnu kampanju na otvorenom i digitalnu kampanju koja uključuje reklamiranje na bilbordima širom glavnog grada i niza većih gradova, kao i na internetu.

РТ Балкан информативна служба је покренула рекламну кампању Протрљај очи!

Foto: Promo

Slogan kampanje 'Protrljaj oči!' ima u svojoj srži osnovni urednički princip i moto RT-a "Postavljajte više pitanja".

RT kako navode pruža različite perspektive o aktuelnim događajima i upoznaje međunarodnu javnost sa ruskim gledištem o glavnim globalnim događajima, na devet jezika. Od pokretanja RT Balkana 2022. godine, mreža je postala pouzdan izvor vesti za hiljade ljudi širom zemlje.

Foto: Promo

RT Balkan je dostupan na internet adresi WWW.RT.RS. 

Kampanja će trajati do kraja 2023. godine. Saznajte više o ovoj kampanji na https://www.rt.com/rt-promo-2022-en/%23RTBalkan2023.

Foto: Promo

O "RT"-u 

Sa svojim prvim međunarodnim informativnim kanalom pokrenutim 2005. godine, RT je sada globalna TV mreža koja pruža vesti, aktuelna dešavanja i dokumentarce na devet jezika: engleskom, arapskom, španskom, francuskom, nemačkom, srpskom, kineskom, hindskom i ruskom, preko različitih platformi. Dostupan je za 800 miliona TV gledalaca u više od 100 zemalja širom sveta. RT je jedini ruski TV kanal koji je bio finalista Emi nagrade jedanaest puta, ima desetine medalja sa Njujorških festivala i dobitnik je nagrade Monte Carlo TV Festival za najbolji 24-časovni informativni program. 2020. godine, RT je postao prva TV informativna mreža na svetu koja je dostigla 10 milijardi pregleda na svim svojim kanalima na YouTube-u. Na internetu, RT je ispred Al Jazeera, DW, France 24 i Euronews, između ostalih, što ga čini vodećom ne-anglosaksonskom TV informativnom mrežom u pogledu saobraćaja, prema SimilarWeb; RT Arabic veb-sajt nadmašuje CNN Arabic, Sky News Arabia i Euronews Arabic; online publika RT Spanish je ispred špansko-jezičnih sajtova BBC-a, Euronews, France 24, i latinoameričkog kanala TeleSur.

https://rt.rs/

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)