DIKAPRIO UDARIO NA DŽONSONA: Podržao Sadikov plan - "Vozači će platiti cenu"

Đ.G.

03. 12. 2022. u 23:01

SADIK Kan, gradonačelnik glavnog grada Engleske, Londona , zalaže se za proširenje trenutno primenjenih ograničenja zone ultra-niskih emisija (ULEZ) kako bi pokrili svih 9 miliona ljudi u gradu.

ДИКАПРИО УДАРИО НА ЏОНСОНА: Подржао Садиков план - Возачи ће платити цену

Foto: Profimedia

Bivši britanski premijer Boris Džonson jedan je od onih koji se protive proširenju plana da se u centar grada spreči ulazak vozila koja izazivaju zagađenje vazduha. Džonson je bio besan kada je aktivista za zaštitu životne sredine Leonardo Dikaprio objavio da podržava Kanov plan.

"Vozači će platiti cenu"

Ističući da će projekat koštati vozače 12,50 funti dnevno, Džonson je ciljao na oskarovca. "Dok on putuje privatnim avionima, vozači će snositi teret ove ekspanzije", rekao je bivši premijer.

Optužen za klimatske lažove

Nedavno je Dikaprio, koji se pred svojim fanovima pojavio u filmu "Ne gledaj gore", optužen od strane ekologa za klimatskog lažova. Uprkos njegovom stavu o klimatskim promenama, njegova stalna upotreba privatnih aviona i jahti, koji su štetni po životnu sredinu, čini ga metom. Dikaprio je ove nedelje prisustvovao Art Bazelu, umetničkom događaju u Majamiju. Primećen je na zabavi na superjahti svog švedskog prijatelja milijardera vrednoj 150 miliona dolara prethodne noći.

(gazeteoksijen)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

PREMA NARODNOM VEROVANJU SVETI SAVA JE OVDE NAPRAVIO ČUDO: Meštani i danas veruju u moć lekovitog izvora