KAKO UKRASTI GORIVO IZ REZERVOARA: Grčka državna televizija emitovala skandalozni tutorijal (VIDEO)

Novosti online

28. 06. 2022. u 21:24

JAVNOST u Grčkoj zapanjena je jer je u jutarnjem programu državne televizije ERT emitovan tutorijal kako da se, uz pomoć creva, prespe gorivo iz rezervoara tuđeg automobila.

КАКО УКРАСТИ ГОРИВО ИЗ РЕЗЕРВОАРА: Грчка државна телевизија емитовала скандалозни туторијал (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Reakcije javnosti na društvenim mrežama ne jenjavaju nakon što je državni kanal ERT1, u svom gledanom jutarnjem programu Sindesis, prikazao uputstvo, korak po korak, kako se to radi.

- Nije nešto strašno komplikovano… ne treba vam ni posebna cev, čak će i crevo za vodu za balkone poslužiti - objasnio je reporter Kostas Stamu, dok je davao savete o krađi tokom priloga koji je šokirao gledaoce.

Serviser automobila, koji je bio pozvan da se pridruži reporteru u uživo emitovanom segmentu programa, pružio je gledaocima brzi vodič koliko je lako presuti benzin iz rezervoara za gorivo. Dodatno je pokazao i gde tačno rezervoar može da se probuši, kako bi se ukrao njegov sadržaj, ako bi se prvi metod pokazao previše teškim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ΕΡΤ (@ertofficial_)

Reakcije na društvenim mrežama bile su burne, uz mnoštvo šaljivih komentara šta bi gledaoci još mogli da očekuju od javnog servisa.

Cene goriva u Grčkoj su poslednjih meseci u stalnom porastu. Cene bezolovnog benzina dostigle su preko 2,50 evra na Rodosu i susednim ostrvima i 2,37 evra u proseku u Atini ovih dana. Godišnja stopa inflacije u Grčkoj je u maju dostigla 29-godišnji rekord od 11,3 odsto.

(RTS/TINA BILANKOV)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a