BAJDENU UKRAJINA NIJE VAŽNA! Bivši oficir NATO o planovima Zapada - On samo igra igru sa Putinom

Novosti online

05. 11. 2021. u 16:26

DOLAZAK predsednika Džoa Bajdena na vlast u Americi ozbiljno je pogoršao položaj Kijeva u konfrontaciji sa Moskvom, izjavio je penzionisani kapetan prvog ranga američke Ratne mornarice Hari Tabah za Jutjub kanal "Intervizor".

БАЈДЕНУ УКРАЈИНА НИЈЕ ВАЖНА! Бивши официр НАТО о плановима Запада - Он само игра игру са Путином

Foto: Jutjub/Gary Gari Yuri Tabach Tabah

Prema njegovim rečima, danas se manevarski prostor Ukrajine naglo smanjio, te da Rusija može da je "zbriše sa tog malog uporišta". Takođe dodaje da Kijev ne treba da računa na pomoć Bajdena.

- Bajden pokazuje da mu Ukrajina nije važna, da igra igru sa Putinom. Ukrajina mu toliko nije važna da nije spreman ni da pošalje ambasadora tamo. Ukrajina je sama po sebi siroče. A Putin sve to doživljava kao poklon - rekao je Tabah, bivši predstavnik NATO-a u Moskvi.

Ranije je ukrajinski analitičar Andrej Ermolajev izjavio da je zapadnim zemljama apsolutno svejedno kada je reč o stvarnom stanju stvari u njegovoj zemlji. On smatra da su evropske zemlje demonstrativno na strani Kijeva, ali u stvari nisu sklone aktivnoj saradnji. Ekspert smatra da "nikakav Makron ni Bajden" neće rešavati probleme Ukrajinaca, već to moraju da učine vlasti zemlje.

(Sputnjik)

BONUS VIDEO: ANGELI MERKEL ZAZVONIO TELEFON NA SASTANKU SA PUTINOM - Njegova reakcija će vas oduševiti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili