RUSKA pravoslavna crkva je pod snažnim pritiskom iz SAD koji ima za cilj uništenje pravoslavnog jedinstva.

Vera

30.08.2021. 15:01

Šta vi mislite, kako bi sada bilo da se nije desio raskol Crkve u 11veku, da smo i dalje svi ostali braća i papini katolici, ma pitate li se vi to nekada? Svi smo se mi pokatoličili iz Slovenskog višebožja sa Perunom u tada jedino Papino hrišćanstvo u 7-8 veku ali pitaš li se ti koliko je posle Srba prodalo veru za večeru i odvojilo se od Hrvata i Pape i popravoslavilo se kad se Crkva cepala u 11veku i kad im je Vizantija u 13 veku sa Savom davala sve i Srbiju na tri mora, a onda im Bog dao kaznu ropstvo 500g a Vizantiju izbrisao i očistio i dao je Turcima? Harlot - odvojena crkva, kurva, bludnica, koja će obmanjivati narod da ga odvoji od Boga, tako da dočekaju antihrista.

Jova

30.08.2021. 15:42

Napadaju vas zbog ovog ili onog vec godinama a vi samo primate udarce. Krenite vise u napad da im ne bude dosadno. Onaj veliki i onako spava u fotelji.

momcilo

30.08.2021. 16:11

Тек сада открили. Зашто вас народ плаћа? Нас не интересује ко и како напада цркву , већ шта сте урадили да тај фактор неутралишете.

Mija

30.08.2021. 16:25

Dobro je da neko to kaže na glas pa makar i malo masno. Već deset ljećima se to kao potiho radi od strane te zapadne katoličke kamarile, tihim primanjem Grčke u nato pa onda redom ostalih pravoslavnih država i dok i zadnja ne pristane na to oni neće stati. Zato je sada pravo vreme kada imate jaku i snažnu Rusiju tim gadovima reći jasno i glasno neeee! I nastaviti braniti svoje dok se god može!!!