HRVATI SE IZGUBILI NA KOZARI: Policija spasila bračni par s dvogodišnjim detetom

O.M.

24. 02. 2021. u 12:52

POLICIJA iz Kozarske Dubice nakon tročasovne potrage spasila je bračni par iz Hrvatske, sa dvogodišnjim detetom, koji su se izgubili na području Kozare, pri čemu se i vozilo zaglavilo u blatu.

ХРВАТИ СЕ ИЗГУБИЛИ НА КОЗАРИ: Полиција спасила брачни пар с двогодишњим дететом

Foto: O.M.

Porodica je pronađena živa i zdrava, bez ikakvih povreda i transportovani su do Kozarske Dubice.

- Policijskoj stanici Kozarska Dubica 22. februara oko 14.40 časova prijavljeno je da se na području te opštine izgubila porodica iz Hrvatske i to tako što ih je navigacioni sistem u vozilu usmerio na nepristupačan teren na području Kozare - rekla je portparol PU Prijedor Zvezdana Alendarević.

Ona kaže da su patrole policije odmah krenule u potragu za porodicom, zajedno sa lugarima dubičkog Šumskog gazdinstva. Prateći šumske znakove, nakon tročasovne potrage, porodica je locirana u mestu Maglajci na Kozari. Radilo se o bračnom paru sa dvogodišnjim detetom kojima je i vozilo bilo zaglavljeno. Pronađeni su živi i zdravi nakon čega su transportovani do Kozarske Dubice.

- Policijski službenici su ponovo nesebičnim delovanjem spasili ljudske živote, pokazujući da su u stalnoj službi naših građana, ali i stranih državljana koji borave na našem području - rekla je Alendarević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju