POKUŠAJ UBISTVA KOD KARLOVCA: Nakon svađe i fizičkog obračuna ubola vanbračnog supruga nožem u stomak

Novosti online

15. 06. 2022. u 21:43

KARLOVČANKA (36) je osumnjičena za pokušaj ubistva vanbračnog supruga. Ubola ga je nožem u stomak, a život mu je spasen samo brzom lekarskom intervencijom.

ПОКУШАЈ УБИСТВА КОД КАРЛОВЦА: Након свађе и физичког обрачуна убола ванбрачног супруга ножем у стомак

Foto: Profimedia

Kako su u sredu u popodnevnim satima saopštili iz Županijskog državnog tužilaštva u hrvatskom gradu Karlovcu, oni su "10. juna, nakon što su primili kaznenu prijavu Policijske uprave karlovačke, sproveli dokaznu radnju prvog ispitivanja uhapšene hrvatske državljanke zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog dela ubistva u pokušaju".

- Postoji osnovana sumnja da je osumnjičena 36-godišnjakinja 9. juna 2022., u mestu u okolini Karlovca, nakon verbalnog i fizičkog sukoba, u želji da ga usmrti, vanbračnog supruga ubola nožem u predelu donje leve strane stomaka zadavši mu tešku telesnu povredu. Teže posledice izbegnute su pruženom pravovremenom medicinskom intervencijom, navodi se u saopštenju.

Županijsko državno tužilaštvo u Karlovcu predložilo je istražnom sudiji Županijskog suda u Karlovcu određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičene 36-godišnjakinje zbog opasnosti od ometanja kaznenog postupka uticajem na svedoke, dodali su.

(Jutarnji list)

BONUS VIDEO: MLADIĆ IZBODEN NOŽEM - Hoda Beogradom, moli prolaznike za pomoć

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)