KORISNICI SE MOGU ŽALITI DO PRVOG FEBRUARA: Koja su to nova pravila na Tviteru?

Novosti online

28. 01. 2023. u 11:56

KORISNICI Tvitera će moći da se, od 1. februara, žale zbog suspendovanja naloga i biće uvedeni novi kriterijumi procene za ponovno uspostavljanje naloga na toj platformi, objavio je danas Rojters.

КОРИСНИЦИ СЕ МОГУ ЖАЛИТИ ДО ПРВОГ ФЕБРУАРА: Која су то нова правила на Твитеру?

Foto: Unsplash/Ilustracija

Kompanija je saopštila u petak da će, prema novim kriterijumima, Tviter nalozi biti suspendovani samo zbog teških ili ponovljenih kršenja politike platforme.

"Teška kršenja" pravila podrazumevaju objavljivanje nezakonitog sadržaja ili aktivnosti, podsticanje ili pretnju nasiljem ili povredom, kao i namerno uznemiravanje drugih korisnika.

Tviter je naveo da će ubuduće ublažiti mere u vezi sa suspenzijom naloga, tako što će ukinuti ograničavanje obima tvitova koji krše pravila i tražiti od korisnika da uklone problematične tvitove pre nego što nastave da koriste nalog.

Vlasnik Tviter-a, američki milijarder Ilon Mask, našao se u decembru na udaru kritike zbog suspendovanja naloga nekoliko novinara jer su javno objavili podatke o njegovom avionu, a kasnije je Mask vratio naloge novinarima, prenosi Telegraf.

On je, podsećamo, kupio Tviter u oktobru prošle godine za 44 milijarde dolara.

BONUS VIDEO: RUSI PONOVO VOZE "MOSKVIČ": Novi model legendarnog brenda u prodaji u salonima u Moskvi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

TESLIN NAJBOLJI PRIJATELJ BIO ČUVENI AMERIKANAC: Srbin mu pomogao da reši važno životno pitanje