BEOGRADSKO DRAMSKO POZORIŠTE PRELOMILO: Lečić će biti izuzet iz predstojećih igranja predstave

Novosti online

25. 03. 2021. u 16:45

BEOGRADSKO dramsko pozorište juče se oglasilo nesvakidašnjim saopštenjem - da je na zahtev većeg dela ansambla predstave "Kad su cvetale tikve“, glumac Branislav Lečić izuzet iz predstojećih igranja predstave, zbog aktuelne situacije.

БЕОГРАДСКО ДРАМСКО ПОЗОРИШТЕ ПРЕЛОМИЛО: Лечић ће бити изузет из предстојећих играња представе

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

I još navode, „zbog kompleksnosti svih događaja, Beogradsko dramsko pozorište smatra da je ovaj slučaj isključivo u rukama nadležnih institucija i na ovu temu neće se više izjašnjavati.“

Predstava je nastala po kultnom delu Dagoslava Mihajlovića u režiji Bobana Skerelića (premijera je bila 2014.godine), a u njoj igraju Miloš Biković, Danica Ristovski, Srđan Dedić, Anja Alač, Daniel Sič, Miodrag Radonjić, Marko Živić, Jelena Čvorović, Boda Ninković, Milan Čučilović , Andrej Šepetkovski, Iva Ilinčić, Jelisaveta Orašanin, Nina Janković i drugi.

Da podsetimo, Branslav Lečić je uskočio u ulogu Ljube Vrapčeta posle smrti Miše Janketića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)