PREMINUO GLUMAC IZ SERIJE "PRIJATELJI": Majl Tajler izgubio bitku sa opakom bolešću

Novosti online

24. 10. 2021. u 23:54

AMERIČKI glumac Džejms Majkl Tajler, koji je najpoznatiji po ulozi Gantera u seriji "Prijatelji", preminuo je u 59. godini.

ПРЕМИНУО ГЛУМАЦ ИЗ СЕРИЈЕ ПРИЈАТЕЉИ: Мајл Тајлер изгубио битку са опаком болешћу

Foto: Jutjub/Printskrin MsMojo

Tajler je preminuo mirno, u svojoj kući u Los Anđelesu u nedelju ujutro, navodi se u saopštenju njegovog menadžera. Tajleru je 2018. dijagnostikovan uznapredovali rak prostate koji se kasnije proširio na njegove kosti.

- Želeći da pomogne što većem broju ljudi, hrabro je podelio svoju priču i postao borac da oni sa prostatom dobiju test krvi već sa 40 godina - rekao je njegov menadžer.

Iako nije imao istu količinu vremena na ekranu kao šest glavnih likova iz Prijatelja, Ganter je bio i ostao popularna figura među fanovima Prijatelja.

U maju, Tajler se nakratko pojavio u specijalu, tokom ponovnog okupljanja "Prijatelja", preko Zoom-a

- Bilo je to najupečatljivijih 10 godina mog života, iskreno. Nisam mogao zamisliti samo bolje iskustvo. Svi ovi momci su bili fantastični i jednostavno je bilo zadovoljstvo raditi sa njima. Osećao se veoma, veoma posebno - rekao je glumac tada u emisiji.

(Telegraf.rs)

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)