SLAĐAN UBODEN NOŽEM U VRAT: Kruševljanin, ranjen na parkingu, prebačen u KC Niš

S. BABOVIĆ

24. 02. 2021. u 12:36

KRUŠEVLjANIN Slađan Vasić (56), koji je juče oko 15,30 zadobio teške telesne povrede vratne arterije nanete nožem, prebačen je na dalje lečenje u Klinički centar Niš, saznaju “Novosti” u Opštoj bolnici u Kruševcu, gde je urgentno operisan nakon povređivanja.

СЛАЂАН УБОДЕН НОЖЕМ У ВРАТ: Крушевљанин, рањен на паркингу, пребачен у КЦ Ниш

Foto: Jutjub

Vasić je da podsetimo, na raskrsnici Šumatovačke i Takovske ulice u širem centru grada posečen po vratu, nakon kraće rasprave sa Nikolom Jovanovićem (42) oko parkiranja, nakon čega je policija uhapsila osumnjičenog.


Krivično delo za koje se u ovom trenutku sumnjiči Jovanović okvalifikovano je kao teško ubistvo u pokušaju.

-Muškarac koji je povredio čoveka živi u Šumatovačkoj ulici u stanu koji mu je još pre nekoliko godina prodala sestra žrtve, ali ljudi misle da se oni možda i ne poznaju i to svakako nema veze sa raspravom oko pakringa, koja je bila bizaran “povod” za ceo događaj-kažu nezvanično sagovornici “Novosti”.

Kao što su “Novosti” pisale, prvu pomoć nesrećnom Vasiću pružili su u stomatološkoj ordinaciji, posle čega ga je stanar zgrade u Šumatovačkoj privatnim vozilom trasnportovao do bolnice. I lekari su bili iznenađeni kako je Vasić uspeo da preživi ranjavanje.

Podrška da se što pre oporavi stiže kroz brojne komentari na društvenim mrežama, gde je bio vrlo aktivan, a kao što smo objavili juče, snimao je i popularne klipove na dva Jutjub-kanala “Život u Norveškoj” i “Život kod nas”. Prilično velikoj publici ”Vasa” je prenosio svoja iskustva o životu u stranoj zemlji i od pre nekoliko meseci o svojim danima nakon povratka u Srbiju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna