OGLASIO SE VAŽAN MUŠKARAC U ŽIVOTU ANE VOLŠ: "Sredili smo novi dom, nismo mogli da budemo srećniji"

Novosti online

24. 03. 2023. u 13:09

PRIJATELj Ane Volš, koja je nestala 1. januara u Kohasetu u Americi, Abdula Almutairi oglasio se na Instagramu gde je postavio srceparajuću objavu i zajedničku fotografiju sa Beograđankom za čije je ubistvo optužen njen suprug Brajan Volš.

ОГЛАСИО СЕ ВАЖАН МУШКАРАЦ У ЖИВОТУ АНЕ ВОЛШ: Средили смо нови дом, нисмо могли да будемо срећнији

Foto: Instagram/itookthatshot

Abdula je u objavi napisao da se priseća planova koje su pre godinu dana pravili Ana Volš i on. "Ana i ja završili smo sa sređivanjem njenog novog doma u Vašingtonu i nismo mogli da budemo srećniji znajući da će njena i moja porodica najzad odrastati zajedno", objavio je Abdula.

Pisao je o nadi zbog novog početka i da je u novom domu bio postavljen svaki komad nameštaja, od jastuka, krevetića za bebe do porodičnog portreta. "Pričali smo o odrastanju njena tri dečaka sa mojim sinom, moja supruga i ja, sa Anom i njenim suprugom, spremali bismo hranu. Deca bi se igrala, Ana i moja supruga bi uživale u ženskim noćima, dok bismo Brajan i ja pričali o burbonu ili o čemu god pričaju momci", napisao je prijatelj Beograđanke. 

Nakon prisećanja o lepim trenucima, Abdula je objavio da mu Ana nedostaje i da mu je najdraža prijateljica. Svojim rečima se obratio direktno njoj. "Marijam, Naser i ja nadamo se da nebo zna koliko je sada svetlije sa tvojom svetlošću koja sija na njemu. Videćemo se kada dođe vreme. Za sada, nastavi da budeš sunce i mesec, sijaj uvek! Uvek ćeš biti moj prisan, najbolji prijatelj i svetionik nade!", zaključio je Abdula. 

Podsetimo, Ana Volš majka je trojice dečaka. Sa njima i suprugom Brajanom Volšom živela je u porodičnoj kući u Kohasetu. Ana je, inače, rođena u Beogradu. Njen nestanak prijavljen je četiri dana kasnije. Prvi ga je prijavio njen poslodavac kad se nije pojavila na poslu. 

Nakon toga, nestanak je prijavio i njen suprug koji se nalazi u zatvoru zbog sumnje da je ubio Beograđanku. U vreme Aninog nestanka, Brajan je bio u kućnom pritvoru zbog krivičnog dela koji je ranije počinio. Snimljen je kako kupuje sredstva za čišćenje u vrednosti od 450 dolara. Kupio je testeru, sekiru, zaštitno odelo, cerade, krpe i druge predmete za čišćenje.

(MONDO)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!