SLUČAJ "HAVANA": Ponovo odloženo suđenje, tužilac, optuženi Đorić i njegov branilac nisu se pojavili

S. J. M.

09. 12. 2021. u 11:29

SUĐENjE u slučaju "Havana" ponovo je danas odloženo, jer na pretres nisu došli tužilac, optuženi Dalibor Đorić i njegov branilac Saša Milovanović, koji je otišao na drugo suđenje u Specijalni sud.

СЛУЧАЈ ХАВАНА: Поново одложено суђење, тужилац, оптужени Ђорић и његов бранилац нису се појавили

Foto Tanjug

Sudija je primetila da zbog toga ovaj proces dobija zanimljiv tok. Inače ove godine održan je samo jedan pretres u maju dok su preostala četiri odlagana.

Za Đorića je danas priložen jučerašnji izveštaj specijaliste iz KBC Bežanijska kosa, koji mu savetuje da bude u kućnoj izolaciji dok mu ne stigne rezultat PCR testa na korona virus.

U ovom predmetu se Đorić i Vojislav Kostić terete za iznudu novca od Zorana Topalovića i Miloša Rilaka u klubu "Havana" pre nekoliko godina. Oni su prošle godine osuđeni na po tri godine zatvora, ali je ta presuda ukinuta i sada im se ponovo sudi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

TRAŽE DA ĆERKA JANA SVEDOČI: Nastavlja se suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom za ubistvo supruge Jelene (FOTO)