ČABA DER OSUĐEN NA 40 GODINA ZATVORA: Presuda za ubistvo Nebojše Markovića

Novosti online

30. 07. 2021. u 12:05

ČABA Der osuđen je na 40 godina zatvora za teško ubistvo na podmukao način Nebojše Markovića 2019. godine na Banovom brdu i za nedozvoljeno nošenje oružja.

ЧАБА ДЕР ОСУЂЕН НА 40 ГОДИНА ЗАТВОРА: Пресуда за убиство Небојше Марковића

Foto Arhiva

Alan Cigler osuđen je na 4 godine, jer mu je pomogao u bekstvu, pošto ga je odvezao sa mesta zločina.

Cigleru je produžen pritvor, kako ne bi ponovio delo, a Der se nalazi u pritvoru u Budimpešti, gde je prvostepeno osuđen na doživotnu robiju za dva ubistva i sad je u postupku žalbe o kojoj će se odlučivati u novembru.
Sud je prihvatio dokaze odbrane da Cigler nije bio saizvršilac u teškom ubistvu, kako je optužen i da nije znao šta će Der da uradi.

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu