PETORO DECE OSTALO BEZ DOMA: U Novosadskom naselju Satelit požar juče progutao baraku sedmočlane porodice

Z. G.

11. 08. 2022. u 08:50

U POŽARU koji je izbio juče pre podne u baraci na Satelitu u Novom Sadu, u kojoj je živela porodica sa petoro dece, nije na sreću bilo povređenih, ali je pričinjena velika materijalna šteta.

ПЕТОРО ДЕЦЕ ОСТАЛО БЕЗ ДОМА: У Новосадском насељу Сателит пожар јуче прогутао бараку седмочлане породице

Foto Instagram 192

Prema nezvaničnim saznanjima, vatra je u tom porodičnom domu, u Ulici Isidore Sekulić, buknula oko 11 časova pre podne i za kratko vreme uništila veći deo objekta, čime je ova sedmočlana porodica ostala bez krova nad glavom.

- Uspeli su svi, hvala Bogu, da na vreme izađu iz kuće tako da, na svu sreću, niko nije povređen - kaže jedan od komšija iz obližnjih zgrada koji je pritekao u pomoć.

On kaže da najmlađe dete nema ni godinu dana i dodaje da je sad najvažnije da se toj porodici nađe privremeni smeštaj, do nekog trajnijeg rešenja.

Požar su ugasile dve vatrogasne ekipe, a intervencija Hitne pomoći nije bila potrebna.

Uzroci požara biće utvrđeni istragom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

TRAMVAJ OBORIO ŽENU NA AUTOKOMANDI: Hitno prebačena u Urgentni centar, uviđaj u toku