"PAO" JOŠ JEDAN SARADNIK BRAĆE PANIĆ: Raskrinkava se lanac prostitucije u Beogradu

J.D.Lj.

12. 02. 2024. u 16:13

U AKCIJI hapšenja učesnika u lancu prostitucije koja je sprovedena od strane Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu i policijskih službenika PU za grad Beograd uhapšen je i I.Z. (26).

ПАО ЈОШ ЈЕДАН САРАДНИК БРАЋЕ ПАНИЋ: Раскринкава се ланац проституције у Београду

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Osumnjičenom se stavlja na teret da je zajedno sa osumnjičenima Vuk S. i S.L., koji su uhapšeni pre nekoliko dana i sa osumnjičenima braćom Urošem i Miloš Panić, koji su u bekstvu i za kojima se intenzivno traga, preduzeo radnje navođenja, podsticanja i organizovanja predaje ženskih osoba drugim licima radi prostitucije.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48sati, a 14.februara će biti priveden i saslušan u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Tužilaštvo nastavlja da, u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova, radi na otkrivanju svih učenika predmetnog događaja, rasvetljavanju svih činjenica i razbijanju lanca prostitucije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZAŠTO BEBE NE TREBA LJUBITI? Dr Milićević za Novosti: Kako da dete zaštitite od bolesti koja se vratila na velika vrata (VIDEO)

ZAŠTO BEBE NE TREBA LjUBITI? Dr Milićević za "Novosti": Kako da dete zaštitite od bolesti koja se vratila na velika vrata (VIDEO)

PEDIJATAR dr Saša Milićević rekao je za "Novosti" da neće svaka beba obolela od velikog kašlja završiti na bolničkom lečenju. Kako se bebe leče? Koja se terapija primenjuje? Koliko traje vakcinalni imunitet? Samo su neka od pitanja koje smo postavili pedijatru dr Milićeviću u prvoj epizodi podkasta "Nije samo naslov ".

06. 02. 2024. u 15:17

Komentari (0)

BILO JE VELIKO ISKUSTVO IGRATI SA TAKVIM MAJSTOROM: Kaluđerović o Kanuteu, i bogatoj karijeri (VIDEO)