DEDA (71) TRAŽIO OD UNUKE DA GA DIRA PO POLNOM ORGANU: U Tužilaštvu delimično priznao delo, određen pritvor

J.D.Lj.

08. 02. 2024. u 19:40

Zbog nedozvoljenih polnih radnji, policijski službenici PS Novi Beograd su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, doneli rešenje o zadržavanju P.P. (71).

ДЕДА (71) ТРАЖИО ОД УНУКЕ ДА ГА ДИРА ПО ПОЛНОМ ОРГАНУ: У Тужилаштву делимично признао дело, одређен притвор

Foto Shutterstock

Dispečer Službe Hitne pomoći je pozvala policijske službenike i zatražila asistenciju imajući u vidu da je P.P. pretio samoubistvom tabletama.

Posle toga su oni obavili razgovor sa sinom osumnjičenog, koji je izjavio da je njegova ćerka, inače maloletna, otišla kod dede, koji je od nje tražio da ga dodirne po polnom organu.

Devojčica se uplašila i pobegla iz dedinog stana.

Osumnjičeni je delimično priznao izvršenje krivičnog dela, a Tužilaštvo je podnelo sudu predlog da mu se odredi pritvor, koji je rešenjem i određen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)