PETORICA ĆUTALA, JEDAN SE BRANIO: Saslušani okrivljeni za ubistvo u Mladenovcu

S. J. M.

30. 08. 2023. u 17:03

U VIŠEM javnom tužilaštvu u Beogradu danas su saslušana šestorica osumnjičenih da su 28. agvusta u lokalu u Mladenovcu pri bezobzirnom nasilničkom ponašanju nakon verbalne rasprave oko muzike lišili života Dušana Antonijevića.

ПЕТОРИЦА ЋУТАЛА, ЈЕДАН СЕ БРАНИО: Саслушани окривљени за убиство у Младеновцу

Foto: N. Skenderija

Osumnjičeni su se na saslušanju branili ćutanjem, izuzev Miloša J. koji je izneo odbranu. 

Nakon saslušanja tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu predložilo da se svima odredi pritvor da ne bi uticali na svedoke, da ne bi ponovili krivično delo u kratkom vremenskom periodu, kao i zbog uznemirenja javnosti, a Bojanu P. i zbog opasnosti od bekstva. 

Osumnjičenima Marku P, Bojanu P, Milošu J, Danijelu S, Marku S. i Saši S, naredbom o sprovođenju istrage se na teret stavlja krivično delo Teško ubistvo u saizvršilaštvu.

Sumnja se da su oni 28. avgusta ove godine oko 23:30 časova u jednom ugostiteljskom objektu u Mladenovcu, ušlu u verbalnu raspravu sa Antonijevićem, jer mu u više navrata nisu dozvolili da naruči pesmu od muzičara, dok je on sedeo u društvu sina i bratanca.

Ubrzo je došlo do fizičkog napada osumnjičenih na Dušana antonijevića, kojeg su tukli pesnicama i nogama, kao i pivskom flašom, usled čega je on pao na pod. Kada je sin prišao da mu pomogne osumnjičeni su i njemu zadali više udaraca. 

Antonijević je preminuo na licu mesta, a osimnjičeni su napustili lokal, ali su ubrzo uhapšeni.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

SRAMOTA NAD SRAMOTAMA! Crna Gora će glasati za rezoluciju o Srebrenici