METAK POGODIO KABL, NJIH SPRŽILA STRUJA: Kobno veselje u Kisaču

Lj. P.

30. 05. 2021. u 19:42

PUCNjAVA na proslavi rođenja deteta u Kisaču, bila je kobna za Petra Poznanovića (32) i Dragana Đukanovića (38) iz Zmajeva, a tragedija koja je dve porodice zavila u crno, desila se pre više od dve nedelje, u Kisaču u dvorištu kuće oca koji je dobio prinovu i povodom toga priredio slavlje.

МЕТАК ПОГОДИО КАБЛ, ЊИХ СПРЖИЛА СТРУЈА: Кобно весеље у Кисачу

Foto Z. Gligorijević

Neko je pucao iz puške, a metak ispaljen u vazduh pogodio je strujni kabl i presakao glavni vod na pruzi Novi Sad - Subotica, kod Železničke stanice u tom mestu, gde se nalazi kuća.

Strujni vod jačine nekoliko hiljada volti je, kako saznajemo, pao i pogodio ovu dvojicu koja su stajala kod pruge. Teško povređeni, odmah su prevezeni u Urgentni centar u Novom Sadu, ali je nekoliko dana kasnije Đukanović podlegao povredama, a napori novosadskih lekara da Poznanoviću spasu život, nažalost, nisu uspeli i on je preminuo 25. maja.

Policija je obavila uviđaj, nađena je puška, a kako saznajemo, još nije utvrđeno ko je pucao iz nje. Pretpostavlja se da je jedan od dvojice nastradalih muškaraca ispalio hitac, a da li je oružje bilo u Đukanovićevim ili Poznanovićevim rukama nije se moglo odmah utvrditi, jer se zbog teškog stanja u kojem su bili, od njih nije mogla uzeti izjava. Zbog toga će se raditi određena veštačenja.

Foto: Privatna arhiva

Petar Poznanović i Dragan Đukanović

U Zmajevu kod Vrbasa još vladaju tuga i neverica zbog, na takav način, izgubljena dva mlada života. Njihovi poznanici vele da su bili dobri i vredni mladići.

- Kuća gde je bilo slavlje nalazi se na Železničkoj stanici, i tuda prolazi glavni vod koji je pogođen - kaže naš izvor. - Metak je pogodio kabl koji je pao na njih.

RIKOŠET U AUTOMOBIL

U NOVOSADSKOM naselju Telep, u noći između 22. i 23. maja, zasada nepoznata osoba ili više njih pucali su iz vatrenog oružja, i pukom srećom nije povređen niko od slučajnih prolaznika. Metak koji je rikošetirao pogodio je parkirani automobil.

Iz vatrenog oružja je pucano oko dva sata najverovatnije na nekom slavlju u tom delu grada. Policija je obavila uviđaj i traga za akterima ovog događaja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna