Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave

Promo

26. 04. 2024. u 16:00

U SVETU kućne zabave, gde svaki piksel, boja i detalj čine razliku, novi Samsung televizori, nedavno predstavljeni na Unbox&Discover događaju, stupaju na scenu sa revolucionarnim inovacijama.

Нови Samsung Neo QLED телевизори померају границе кућне забаве

Foto: Promo

Njihov dolazak ne samo što obećava veću jasnoću, dublje crne, i živopisnije boje, već donosi i iskustvo koje će pomeriti granice onoga što smo do sada smatrali mogućim u našim domovima, a sve to zahvaljujući veštačkoj inteligenciji koja predstavlja ključnu karakteristiku novih modela Samsung televizora. Jedan od njih je Samsung Neo QLED.

Jasnoća, zvuk i pametno iskustvo za sve ljubitelje moderne tehnologije

Sa svakim novim modelom, Samsung postavlja standarde ne samo u tehnologiji, već i u načinu na koji doživljavamo i uživamo u sadržaju kod kuće. Ovi televizori ne samo što nude vrhunsku sliku i zvuk, već postaju epicentar porodičnih večeri, filmskih maratona i gaming avantura, pretvarajući naše domove u pravu oazu zabave i uživanja, zbog čega je baš ovaj model idealan za vašu dnevnu sobu. Neo QLED 8K važi za vodeći proizvod Samsung najnovije linije televizora koji je opremljen naprednim NQ8 AI Gen3 procesorom i označava veliki napredak u AI TV tehnologiji. Ovaj procesor se odlikuje neuronskom procesorskom jedinicom (NPU) za duplo veću brzinu od prethodnog modela, kao i osmostrukim uvećanjem neuronskih mreža, sa 64 na 512 – što garantuje izuzetan doživljaj gledanja uz kristalno jasne detalje, bez obzira na izvor emitovanja.

NQ8 AI Gen3 ističe najsitnije detalje sa izvanrednom jasnoćom, čime svako gledanje čini izuzetno ugodnim iskustvom. Uz 8K AI Upscaling Pro, omiljene serije i filmovi se pretvaraju u prikaz skoro kao u 8K rezoluciji, što omogućava da uživate u detaljima i jasnoći slike. Pored toga, AI Motion Enhancer Pro daje unapređen i jasniji prikaz scena punih akcije – što je san svakog ljubitelja sporta – dok Real Depth Enhancer Pro dodaje dubinu slike i daje vam osećaj kao da se nalazite na samom mestu događanja.

Zvučna tehnologija za još bolji doživljaj

Pored fenomenalne slike, ne zaostaje ni zvuk, a sve to zahvaljujući AI zvučnoj tehnologiji. Ovogodišnji Active Voice Amplifier Pro sada prevazilazi izdvajanje razgovora iz pozadinske buke i garantuje da se svaka reč jasno čuje, bez obzira na to šta se dešava oko vas. Object Tracking Sound Pro takođe obogaćuje zvučni doživljaj jer sinhronizuje zvuk sa akcijom na ekranu i tako stvara dinamičnije i angažovanije iskustvo gledanja.

AI je danas „must have“

Veštačka inteligencija, koja je danas neizostavna na tehnološkim uređajima, pomaže ovom TV-u da razume potrebe korisnika. AI Auto Game Mode se aktivira tokom igranja igara i poboljšava vizuelni prikaz i zvuk za još imersivniji i angažovaniji doživljaj igranja, dok AI Customization Mode prilagođava sliku svakoj sceni na osnovi sklonosti korisnika. AI Energy Mode štedi energiju bez kompromisa kad je reč o kvalitetu slike i zahvaljujući svemu ovome, Neo QLED 8K je jednostavan, personalizovan i energetski efikasan za sve potrebe zabave i definitivno je da će postati vaš omiljeni kućni prijatelj.

Dostupna u dva modela, QN900D i QN800D, i u veličinama od 65, 75 i 85 inča, Neo QLED 8K linija obećava neuporedivo iskustvo gledanja koje postavlja nove standarde u najvišoj kategoriji velikih ekrana.

Čime te ovaj TV još može iznenaditi?

Kupovinom Neo QLED 8K, Neo QLED i OLED većeg od 65" ili The Frame većeg od 55" na poklon dobijaš The Frame, poklon popust do 47.000 RSD, kao i Q-series Soundbar. Takođe, ukoliko se odlučiš za Neo QLED ili OLED od 55" kao poklon te očekuje Music Frame i popust do 47.000 RSD, dok uz Neo QLED ili The Frame od 43" ili 50" dobijaš Music Frame. Promocija traje od 24.4. do 14.5.2024. godine ili kraće usled isteka zaliha poklona, a više o samoj promociji možeš pronaći na linku: https://www.samsung.com/rs/tvs/qled-tv/highlights/

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Otkrijte RAJ na plažama Marsa Matruh: Egipatska oaza na obali Sredozemnog mora!