PRIJAVE ZA PROJEKAT "POKRENI SE - ISKORISTI ŠANSU": Plaćena praksa za studente i šansa za posao

Lj.B.

23. 10. 2022. u 14:18

TRADICIONALNO treću godinu zaredom Centar za edukaciju i razvoj omladine Beograda (CEROB) realizuje projekat "Pokreni se - iskoristi šansu" pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta, a uz podršku Privredne komore Srbije, Razvojne Agencije Srbije, Studentskog centara "Beograd" kao i Studentske konferencije univerziteta Srbije (SKONUS). Na taj način pruža se šansa mladim ljudima da se edukuju ali i zaposle.

ПРИЈАВЕ ЗА ПРОЈЕКАТ ПОКРЕНИ СЕ - ИСКОРИСТИ ШАНСУ: Плаћена пракса за студенте и шанса за посао

CEROB

Svi zainteresovani akademci za učešće na projektu "Pokreni se, iskoristi šansu 3", mogu se prijaviti do 1. novembra preko prijavnog formulara koji sadrži par osnovnih informacija - ime i prezime, imejl adresa, datum rođenja, broj telefona, godina studija visokoškolske ustanove na kojoj studiraju, kao i polje koje se odnosi na njihove preferencije u vezi sa kompanijom ili drugim poslovnim subjektom u okviru koga bi realizovali stručnu praksu.

Sva pitanja, ideje i sugestije u vezi projekta zainteresovani kandidati mogu dobiti na broj telefona: +38160/0276-582 ili putem imejl adrese office@cerob.rs Prijavni formular https://lnk.bio/4HMj, nalazi se na instagram stranici CEROB-a (_cerob_)

Program je prvenstveno namenjen studentima završnih godina, studentima master studija, kao i diplomcima koji su studije nedavno završili ali i svim zainteresovanim studentima državnih i privatnih fakulteta. Prva faza projekta obuhvata obuke, radionice i stručno osposobljavanje učesnika, koji će biti od velike koristi studentima sa svih godina studija.

Prema rečima sekretara CEROB-a Ognjena Kočevića, glavni cilj ovog projekta je priprema i osposobljavanje i priprema mladih za karijerni put.

- Rešili smo da na ovaj način budemo jedinstven servis mladima, koji će zainteresovanim studentima pružiti mogućnost da steknu neophodna znanja koja će im u profesionalnim karijerama izuzetno značiti, dok sa druge strane, nastojimo da učesnicima obezbedimo stručnu praksu, u skladu sa njihovim obrazovnim profilima i ličnim željama - rekao je Kočević.- Nastojimo da obezbedimo plaćenu stručnu praksu. Do sada je kroz naše programe obuke, za dve godine trajanja projekta, prošlo preko 400 učesnika, praksu smo obezbedili za preko 100 učesnika, a 40 studenata je zaposleno.

BONUS VIDEO

BLAGO NA JABLANICI: U selu Pleš otkriven rimski novčić cara Aurelijana iz trećeg veka

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)