DEVOJČICA (13) PREŽIVELA PAD SA 6. SPRATA! Nišlijka zadobila teške povrede, ali se oporavlja

Novosti online

20. 10. 2022. u 15:43

DEVOJČICA (13) iz Niša koja je 12. oktobra pod nerazjašnjenim okolnostima pala sa prozora šestog sprata svog stana je van životne opasnosti, rekli su nam u Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu. Ona se nalazi trenutno na odeljenju za ortopediju Dečje klinike.

ДЕВОЈЧИЦА (13) ПРЕЖИВЕЛА ПАД СА 6. СПРАТА! Нишлијка задобила тешке повреде, али се опоравља

Foto: D.A.

- Ona je sada potpuno stabilna, svesna i komunikativna i uspešno se oporavlja - rečeno je za "Novosti" iz UKC.

Nju je verovatno spasilo to što su pad amortizovale grane manjeg stabla i to što je pala na travu, ali neka mišljenja navode i da je sada dobro samo zato što se dočekala na noge, a ne na neki drugi deo tela.

Podsetimo, sve se dogodilo 12. oktobra, oko 23.30 časova na Vizantijskom bulevaru, a pri padu je, prema navodima iz Univerzitetskog centra, povredila donji deo tela.

Kada je dovezena u Urgentni centar devojčica je imala prelom desne butne kosti i višestruki prelom karlice, prelom desne potkolenice i prelom desnog stopala. Kod drugih organa nisu ustanovljene povrede.

Devojčica je pala sa više od 20 metara. Policija je saopštila da nema elemenata krivičnog dela u ovom slučaju, što znači da je niko nije gurnuo. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OGLASILO SE MINISTARSTVO PROSVETE: Poslat dopis svim školama, tiče se godišnjice masakra u OŠ Vladislav Ribnikar